Edifice562 Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Hodně zajímavý chronovývoj a super fotky....ty Damasko jsou náhrada za Seiko big military?SKX009 ještě máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 9. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Neni to nahrada, jsou to uplne jine casostroje. skx samozrejme mam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas1346 Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Máš to tady pěkně sepsané s parádníma fotkama. Vyzkoušel si už dost zajímavých kousků, to se mně asi nikdy nepoštěstí, protože já kupuju jen při různých významnějších příležitostech (aspoň trochu doma obhajitelný nákup ), takže mám samé nafurt a tím pádem jen hromadím , což se vylučuje s tím pořád něco točit dokola. Ty ML chrono a oblekovky FC jsou perfektní, mám rád tento styl. Tak zvesela do dalších akvizic . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 10. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Diky:) to by me zajimalo k jakym prilezitostem jake hodinky kupujes... aby to nebylo jak s alkoholem, kteryzto je vhodno konzumovat 1) pri narozeni syna 2) pri setkani s pritelem 3) pri jakekoliv jine prilezitosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas1346 Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 No jsou to takové ty obligátní příležitosti (děcka, svatba, narozky..), kdy nějak můžu trochu rozumně zdůvodnit, že bych si mohl pořídit nové hodinky. Bohužel každý pro to nemá pochopení a každý vybojovaný nákup je úspěch . V investovaných pěnězích se taky raději držím při zemi. Škoda, že chronobundus naplno nepropukl dřív, když jsem se ještě nemusel na nikoho ohlížet, mohl sem něco stihnout protočit. Slovo hromadit je teda trochu zavádějící, mám momentálně pouze 4 (slovy čtyři) kusy. Moje prvničky jsou už dříve pořízené modré Certina DS podium automatic, pak první a pořídil jsem si Orient Star retrograde v černé, pak svajbové Hamilton intramatic 38mm ve stříbrné na kůži a naposledy modré želvy jako připomínku toho, že máme společný rok uvedení na trh a letos to byly kulatiny . Oč míň toho mám, o to dýl mně vždy trvá výběr, aby to nebylo jen momentální vzplanutí, pod půl roku nikdy nejdu . Momentálně už zase přes půl roku vybírám, na asi dlouho, poslední kus (bo druhé ). Pak už sem budu asi enom chodit slintat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edifice562 Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 taky jen hromadím.Poměrně rychle , tak nevím jestli časem nebudu prodávat. Nicméně to závislácké točení hodinek , kdy koupím a než stačím rozmyslet co napíšu do chlubícího vlákna , začnu skládat text vlákna prodejního , to je mi hodně cizí a před sebou samým neobhajitelné.Tak Ti fandím abys dobře vybral poslední kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 11. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 To mi povídej... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 16. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Tak jsem konečně zkusil zde oblíbené Steinharty.... zjistil jsem, že rolády by mě na ruce vyhovovaly....a že na štajny nemám náladu... tak zas šup do prodeje... zas vedle.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 21. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Mobilovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 21. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 To jsou veci, co ty dnesni mobily umej.. jsem z toho vsecek vedle.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 21. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Jedna pri odchodu z rachoty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 kdojinej: ta posledni fotka je husta, by se Te i bal potkat na ulici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Pekne vlakno palec hore! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 22. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Steiny... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 23. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Vanoce..jsem se uz na prochazce naladil na svatecni atmosferu a kapr uz to ma za sebou.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 23. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 V 22. 12. 2016 v 2:30, tano napsal: kdojinej: ta posledni fotka je husta, by se Te i bal potkat na ulici Kdyz jdu z prace, tak je ta tvoje obava na miste.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 23. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 V 22. 12. 2016 v 7:14, Petr72 napsal: Pekne vlakno palec hore!Dikes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 V 23. 12. 2016 v 14:35, kdojinej napsal: Kdyz jdu z prace, tak je ta tvoje obava na miste.. Tak to je jasny, libi se mi tento styl fotek, byt to nedokazu. Palec hore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 23. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Neco z navstevy Drazdan...byl jsem tam poprve a celkem me mrazilo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 24. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Na vanocni valeni jsem dostal chut na skx...vcera jsem poprve videl nove zelvy a musim uznat ze jsou povedene... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se