Jump to content

Maxel

Member_50
  • Posts

    9,339
  • Joined

  • Last visited

About Maxel

  • Birthday June 14

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Recent Profile Visitors

13,609 profile views

Maxel's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

  1. Dneska to teda lípnu cosi dřív, abych nebyl strůjcem nočních náletů na lednici Strejda covid mi daroval pár dnů home office, a je potřeba si to trochu zpříjemnit. Jedem tak na kvalitu, ne kvantitu. Foie gras s lávovou solí, karamelizovaná jablka, créme fraiche, kaviár, tymián s pažitkou. To vše na rozpečené francouzské bagetě.
  2. Fritované kalamáry a krevety, bageta s česnekovo-bylinkovým máslem a parmazánem, lanýžová aioli, san marzano a římák.
  3. Pěkný. To už nerozleští Jinak na neděli vepřový cibuláč s vejci, o tomu smažené placky.
  4. @nizkotucnytvaroh Jen jsem ho hooodně zprudka zatáhl na pár kapkách oleje. Z každé strany 15-20s. Toť sjo. Pak jen sůl a bílý pepř. Nebe v hubě! Dneska další díl na téma air fryer. Cordon bleu, string hrany a brusinkové coulis. Chuťově pecka, super šťavnatý. Mírná nevýhoda, strouhanka moc nedrží.
  5. Po počáteční zvykací fázi můžu konstatovat, že todle byla trefa do černého; resp. modrého.
  6. Tentokrát mi nevyšel food styling. Tak jen zoom na maso s cured žloutkem a kaviárem. Zdrojem masa je řeznictví Naše maso.
  7. Od české klasiky to dneska pošlem směr japonské wagyu.
  8. Well, potenciálně další zářez na futro chronomagu do mé prkenice, co sem nepotřeboval. Hledajíce inspiraci na letité stálice mé parfémovnice — YSL L’Homme Intense & PR 1M Privé a posléze Elixír, našel jsem tudle diskuzi a s tím Ingredients. F’kin hell. První várka vzorků (víceméně na slepo) objednána
  9. Dával sem dokupy celou chrono-famílii, tak jsem si hodil na packu všecky brajtle. Mam je prostě rád. A ač spíš zastáncem pre-Kern éry, ty poslední modely mě fakt baví.
  10. Období rolád jak rychle přišlo, tak taky odešlo. Jo. Prostě mi ta značka nicmoc neřiká; zejm. vzhledem k AD-tanečkům a (ne)disponibilitě na běžném trhu. Béčka chceš, napíšeš AD, pozve tě na kafe (na oběd jsme přeci jen ještě jinde), vyzkoušíš, pokecáš, slevu dostaneš a jedeš dom s dvěma kousky. Za mě nejni vo čem Žerty strankou. Po těch 10 letech s chronobundem za krkem mě prostě Breitling baví nejvíc. Je tam jméno, legacy, občas i nějaký příběh, a hlavně jsou to prostě netuctové hodinky s (většinou) osobitým designem. A ač spíš zastáncem pre-Kern éry, teď ty poslední modely mě hodně baví.
  11. @Kostra Slušná sestava! Koukam ale, že PAM-období je definitně fuč? Po změnách posledních dní jsem poslal na rande hlavní část famílie. A taky to mam (teď) vlastně všecko na železe
  12. Voala. Husák na kmíně s tymiánem, dva druhy zelí — bílé s jablky a rozinkami, červené s brusinkami a vanilkou, dva druhy přílohy — br.krokety a pečené grenaille, redukovaná majda z výpeku. K tomu syrah-merlot.
×
×
  • Create New...