Přejít na obsah

Maxel

Členové_50
  • Příspěvky

    9 497
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Maxel

  • Datum narození 14. června

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

14 511 zobrazení profilu

Maxel's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

86

Popularita

  1. Než vezmu novou, kdyby se vám někomu válela doma nevyužitá solo-kamera EufyCam 2, SZ-me. Nutná kompatibilita s Home Base 2. Díky za plac a mějte famrfálový den!
  2. @Gustaf Zkus se v té audině projet. Loni jsem sedlal jako služební podobný kus, co je tu teď v prodeji, a ač mně audi celou dobu míjelo, po tomhle se mi teď upřímně stejská. Dobře no, hlavně teda po služebáku jako takovym, kterýho v nový práci nemam… :), ale auto to bylo fakt velmi dobrý. Kdyby přesto trval směr vyšší posez, co Cupra Formentor VZ5? Když se vlezeš do Tiguana, imo bys mohl i do tohodle. A je to docela fajn stylovka, se skvělym motorem; na koncernový 2.0TSi nedam dopustit. Anebo mimo koncern XC60/90?
  3. Krkna epesní! Na véču zbylé kuře od oběda ve formě poutine.
  4. Pečená vykoštěná půlka olivového kuřete s máslem a citrónem, grenaille s mrkví a pancettou. Šťavka z výpeku, jen redukce a kousek másla. @Ace84 Neni to jako ve Stodole, ale dalo se
  5. Pilotky ve svém přirozeném prostředí.
  6. Yes, lehce každý kousek pokropim olejem - namočim silikonovou mašlovačku a kropim. A pak ještě jednou stejně tak při otáčení. Bez toho to jde taky, ale kor tady u těch corn flakes to většinou vyjde lehce tvrdší. Takhle je to imo takovej ideální kompromis mezi troubou na sucho a pánví s vrstvou oleje.
  7. Air Fryer ku.řízky obalené v corn flakes, salát s vinaigrette zálivkou. Trochu naboostujem bílkoviny
  8. @nizkotucnytvaroh Pěkně! Ti tady tu kaloricky vyváženou stravu lehce rozčísnu. U nás kaťák s bramborákem. Na přání drahé polovičky.
  9. Doplňujem stavy flóry na zahradě
  10. Plyn jsem po pár tanečcích podepsal zas u Innogy. Lehce pod 11 stovek za MWh bez DPH. Spotřeba kolem 6.5 MWh/rok. Elektřinu přesouvám k E-ONu, 2.790kč za MWh bez DPH a distribuce. Sazba D02D a roční spotřeba cca 3.5 mega. Čekam ještě last call z retence ČEZ; tak jako loni Oboje jsem dal na dva roky, už mě ty každoroční tanečky nebaví.
  11. Stopro nechat Ty svoje budu mít už osmým rokem, a pořád jsou to fajnový letní hodinky.
  12. @Pozorovatel Přesně tak Přece je s těmi našimi polovičkami zábava, ne? Jinak chronomaty přezuty na letní sadu. Zas jsou to jiný hodinky.
  13. @Gustaf Nice, taky moc pěkně sladěno!
  14. Jinak na odpoledne jsem přezul na klasiku, a probudil ze spánku letní-bazénovky, orange monstra. K tomu potřeba doplňovat tekutiny, a v pozadí nějaká ta zábava na později
×
×
  • Vytvořit...