Jump to content

Maxel

Member_50
  • Content Count

    7,907
  • Joined

  • Last visited

About Maxel

  • Rank
    vořežprut s vařečkou
  • Birthday June 14

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha | HK

Recent Profile Visitors

8,457 profile views
  1. Sváteční pečená žebra s MXL-marinádou. A to kolem.
  2. Poslední redukce pro váhavce. Tudor 43k. Breitling 29k. Plus pár fotek princátek, co byly ve výměnném vlákně, ale to už je fuč.
  3. Podávej s kyselou okurkou, pokud doma najdeš. Samozřejmě tu pokrájenou jedině Opinelem, jinak to nefunguje — sice to nejni Pick, ale kam bysme se dostali, kdyby si každej krájel jinym nožem.
  4. Jo, sugo bolognese jedině podle Ridiho. Co dělat, když nouzovka na večeři v podobě vídenškých párků nevyjde, a po ohřátí nikomu nejedou; a doma nic moc jinýho nejni? Prolez lednici a špajzku, identifikuj použitelné zbytky. Ve šlupce uvař do poloměka 5 středních brambor. Sceď a nech vychladnout. Nalezený kousek pancetty nakrájej najemno, to samé s bílou a jarní cibulí. Na malé kostičky zmorfuj 3 nožičky vídeňského párku. Vše spolu prohoď na pánvy. 3 vejce smíchej s trochou smetany a mléka (pokud máš dost smetany, pak jen ta). Připrav si strouhaný sýr (tady mix goudy), případně další sýrové zbytky — třeba 3 plátky uzené goudy. Do olejem vymazaného pekáčku tetrisuj první vrstvu brambor, osol. Poté vrstvu párkové směsi. Opět brambory. Nezapomeň osolit. Strouhaný sýr. Zbytek párkové směsi. Zalij vejcomlékosmetanou. Navrch naházej uzenáče. Dochuť čerstvým mletým pepřem. Peč na 180st. dozlatova. Všechno je praktické hotové, takže moc času to nezabere — 20min. cca. Abrakadabra, wanabe francouzké brambory “co-dům-dal”.
  5. Co píše Ligid více méně souhlas, nicméně třeba zrovna to "tyvole devětkrát" se mi tam líbilo jako určitá forma nadsázky, a odlehčení. Čimž chci v podstatě říct, že obsah je jedna věc, ale forma jeho předání je (což se shodnem) věc neméně důležitá a nijak bych se nebránil seriózním videím o hodinkách, někdy (nebo spíš místy) odlehčené podobnými bonmoty. Vše je samozřejmě poplatné celému konceptu, jakto to hodláš pojmout. V případě videíí v podobném duchu, jako dělá třeba Watchfinder = poměrně přísně konzervativní, to naopak smysl nedává. Každopádně good luck a pevné nervy!
  6. Jo, já už ani jiný nekupuju. Na takovýto obyč. domácí žvýkáni cajk.
  7. Zdravější linku trochu rozstřelim menší prasárnou — budiž k dobru pro děcka, které si to zatim můžou dovolit. Kuřecí popcorn by Sam the cooking guy. Krokety z trouby by Lidl. Smáčedlo = francouzký dresink, kečup, mayo, řecký yogurt.
  8. Super kombo Je jen pár těch, co lituju, že sem je pustil. Těhle asi nejvíc. Spolu s GMT II za 168k
  9. Takle v lese, to už je dneska skoro adrenalinový sport [emoji2] Každopádně paráda! Losos pečený s limetou a balzamikovou redukcí, chřest s holandskou a krevety.
  10. Tak mam smůlu, v kbelský Bille ani howno. Asi to bylo rychle fčudu, bo tam nebyla už ani cedulka.
  11. Taky přidam pochvalný hlas, spolu s motivací do další tvorby — prostor a budoucí followerská základna pro to určitě na českym jůťub je. Máš dobrej projev, fajn se to poslouchá. Což je důležitý, u hodinek skoro stejně tak, jako vizuální podoba. Každopádně odběr je tam. Good luck a pevné nervy do budoucna! [emoji6]
  12. Sic tam Pick chybí, je tam aspoň Džiugas (12yo). Zejtra jedu do Billy, tak snad tam na mě jedna/dvě štangle počkaj.
  13. Moc pěkná! Zrovna si mi nahrál, bo nám včera developer dal voucher na slevu až 60% u Oresi. Chtěl sem původně custom-made od známého truhláře, ale asi bych si vybral i u nich. Takže kvalita provedení a služby cajk?
  14. Nekeke [emoji2] Pochlub se, jak jsi to nakonec vymyslel — rád se inspiruju. Od koho bude?
×
×
  • Create New...