Jump to content

Maxel

Member_50
  • Content Count

    7,778
  • Joined

About Maxel

  • Rank
    vořežprut s vařečkou
  • Birthday June 14

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha | HK

Recent Profile Visitors

8,100 profile views
  1. Zkusim ještě naposled, pak to zavřu.
  2. Maxel

    K: Rolex Date, DJ36

    Zkusim ještě naposled, pak to zavřu a halt ch24.
  3. Buřty na černém pivu in progress. Recept here:
  4. [mention=21215]shewcza[/mention]: Gratulace pane! [emoji6] Doufam, že máš naspáno.
  5. The Twelve. Belgické soudní drama z pohledu poroty. Konec trochu zklamal, ani ne tak rouzlením, ačkoliv vlastně trochu taky, ale spíš rychlostí — mohli se rozhodování trochu víc pověnovat. Jinak dobrý. Vlastně hodně dobrý. https://www.csfd.cz/film/767419-dvanact/komentare/
  6. Sous vide tri tip, aka maminha. K tomu jen restované žampíky s pancettou a pažitkou. Zatimco se mi drájejdžuje picanha, prubnul jsem prvně tenhle kus. Za bratru pětičento za kilo (rohlik.cz) naprostá paráda.
  7. Pro mě jsou sportovní eR více méně pasé — dostupnost, cena, velikost... tak se vyřádim aspoň takle :-D
  8. @tikzot: Díkes! Jo, docela se to povedlo. Ještě cifr z SKX171, a bude to dokonalý. Nebo z novejch 5KX do zelena. Tvoje batmany ani nekomentuju. Pro mě top hodinky, který (nejspíš) mít nikdy nebudu [emoji23]
  9. Asi se tam vydáme na konec léta, přelom srpna-září. Je to tuten hotel? https://www.therme-laa.at/cs/wellness-hotel.html
  10. Postupoval jsem následovně. Roládu jsem smotal den předem do několika vrstev alobalu, a nechal přes noc odpočnout v lednici. V den D jsem to takhle lípnul na pekáč, a vedle dal syrové okořeněné brambory taky v alobalu. Po hodině pečení na cca 170st. jsem obé vybalil, vrátil na pekáč a dopekl na barvu pod grilem na 200st. Přitom jsem kůži potíral rostliným olejem, a vyšla pěkně křupavá. Maso nebylo vůbec suché, a zároveň pustilo šťávku do brambor. Lambáda. Posledně jsem to taky zkoušel sous vide, a zcela upřímně — nepoznal jsem rozdíl oproti postupu výše.
  11. Hmmm, tak po tomdle sem přispívat je skoro zbytečný. Krásná práce !! U nás nepoměrně skromnější krmě — kuřecí roláda s mozzarellou, sušenými rajčaty a bazalkou.
×
×
  • Create New...