Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ondrej: Ono některé kombinace jsou průchodnější než jiné. Například čas, budík, stopky a podobně v mobilu nebo GPS, to je O.K., ale rvát podobné věci do hodinek už moc O.K. není. Přece jen se také jedná o rozměry, hmotnost, design, ovládání a především zdroj energie. V GPS nebo mobilu není velká baterka problém, v hodinkách ano. A dávat hodinky denně na nabíječku (?), tak by zase nějaký konektor bránil tomu, aby byly alespoň minimálně vodotěsné.

Odesláno

No to asi nebudou hodinky na denní nošení - hodinky s GPS bych si představil, že si vezmu před nějakým větším výletem do neznáma. S tím, že si tam zároveň nahraju plán cesty. Stejně tak jako si na to vezmu jiné boty ...

Odesláno

T-touch mam uz mnoho let (zelene tecko). Vyskomer jde podle meho nazoru naprosto presne, samozrejme je to barometricky vyskomer a musi se kalibrovat. Legendarni Thommen expedicni vyskomer ma podobnou presnost. Kompas je uzasny v tom, ze se rucicky srovnaji a tim ukazuji sever. Teplomer je asi ta nejmene presna funkce. Mimo to na ruce ukazuje 36 stupnu a pokud chces merit teplotu, tak si musis hodinky sundat a nechat tak pul hodiny lezet a pokud mozno nezapomenout. Prekvapiva je ale jinak spolehlivost (zadne opravy) a vydrz na jednu baterku. Uz jsen je chtel za 10 t prodat (mam jiny vyskomer), ale nikdo se neprihlasil. Tak jsem si je nechal a nosim je do prace. Aspon vim, jeke bude pocasi a trefim domu. :)

Odesláno

Teď mi šajze uekli z annonce titanové T.touch v záruce málo nošené :( Cena v inzerci 10500,- původní 21000,- Který z Vás mi je vyfoukl ?

• po 2 týdnech...
Odesláno

To asi ne. U prvnich t-touch to bylo podobne. Nejdriv po prezentaci v Bazileji dlouhe mesice nic a potom prodej pouze ve Svycarsku. Az po otestovani na CH-trhu prisël na radu celosvetovy prodej. Bude tedy treba trpelivost. Mimo vodotesnosti a designu ale zadny velky rozdil nevidim. U prvnich t-touch chybi indikator budiku, nevis, jestli je zapnuty. Ale cely ten kalibr je asi stejny.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...