Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přeji vám pěkný chtěl,

chtěl bych vás požádat o pomoc s výběrem hodinek, který by měly splňovat následující:

• cena +- 5000,- Kč,
  • analogické,
  • černý kožený pásek,
  • minimalistický a čistý design,
  • rozměry pouzdra cca 40 x 6 mm.

Co se týče právě designu, pak pro inspiraci níže, děkuji vám za případnou pomoc s výběrem.

Daniel-Wellington-Mens-0106DW-St-Mawes-S

Odesláno

Narazil jsem na pár, pro mě zajímavých hodinek, zejména co se týče vzhledu. Právě kvůli tomu, že hodinkám obecně nerozumím, byl bych rád, pokud byste mi poradili s výběrem z hlediska kvality strojku a jeho výdrže, jakož i kvality samotné značky. Jaké hodinky byste si z těchto vybrali?

Tissot EVERYTIME BIG T109.610.16.031.00

55125.png

Claude Bernard Swiss 65003 3 AIN

65003_3_ain.png?itok=5JZO-y_G

Prim W01P.10224.B

prim-w01p-10224-b_14375167.jpg

Odesláno

Tie Bambino II sú nad jeho rozpočet ako uviedol 5000 +- :)

124,- EUR +clo+DPH+DHL = 161,- EUR to ešte stále pod 5000 Kč :rolleyes:

Odesláno

No tak to by ma zaujímalo na akej stránke .. lebo tie staršie bambina stoja tak ale tieto II sú drahšie 

http://www.creationwatches.com/products/orient-automatic-288/orient-2nd-generation-bambino-classic-automatic-fac0000bw0-ac0000bw-mens-watch-9320.html

treba to tam sledovať, pravidelne doplňajú zásoby, tie svoje tiež som kúpil od nich

Odesláno

I za mě je Mondaine zajímavá alternativa.

Chystal jsem se je navrhnout, jako něco z trochu jiného soudku a koukám, už to tu padlo.

Tyto celkem sedí k tvým požadavkům a ještě trochu ušetříš:

https://www.mondaine.com/watches/official-swiss-railways-watch/evo/a660-30344-11sbb.html

Značka, jako taková, by měla být kvalitní.

Nicméně nepodařilo se mi najít, co za strojek je v tomto modelu.

Odesláno

Děkuji vám vše za rady a pomoc při vybírání, nejspíš jsem se už rozhodl pro automaty Orient FER2400KA (viz. foto níže). Nicméně ještě přemýšlím, že bych si v této cenové kategorii pořídil hodinky z druhé ruky, automaty, nějaké vyrobené v Německu či Švýcarsku. Myslíte, že je možné je v této cenové kategorii sehnat?

$_1.JPG

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...