Kasper Odesláno 25. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2007 Planujem si v blizkej dobe zaobstarat hodinky vhodne k spolocenskejsiemu odevu. Moje Sumo su sice super, ale pod koselu sa prilis nevojdu. A kedze som velmi spokojny zo strojcekom 6R15, rozmyslal som o modeloch SARB021 resp. SARB023. Jedine, preco som uz nespravil objednavku a z coho mam trocha obavu je velkost puzdra. Malo by to byt 37mm.bez korunky. Mam 19cm zapastie a neviem, ci by neboli prilis male. Hlavne, ak ich budem striedat zo Sumo. Aky je Vas nazor? Za kazdu odpoved dakujem
Filini Odesláno 25. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2007 sklicko je skoro az po okraj, tak by to nemalo byt take hrozne... skusil by som na ruke, ak by niekde bola moznost
Kasper Odesláno 25. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2007 no myslim, ze asi nebude moznost to pred kupou vyskusat...ani len netusim kto by vlastnil tento model
gas Odesláno 25. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2007 (upraveno) včera jsem dostal Alpinist, 39 mm včetně korunky, ale ciferník není až k okraji, jsou skvělé, velikost je optimální, vůbec se toho nemusíš bát, střídám několik hodinek až po 45 mm a nemám u těchto nejmenší problém, jsou pohodlné a na ruce vypadají větší a masivnější, klidně si je kup Upraveno 25. prosince 2007 uživatelem gas
safi Odesláno 25. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2007 Planujem si v blizkej dobe zaobstarat hodinky vhodne k spolocenskejsiemu odevu. Moje Sumo su sice super, ale pod koselu sa prilis nevojdu. A kedze som velmi spokojny zo strojcekom 6R15, rozmyslal som o modeloch SARB021 resp. SARB023. Jedine, preco som uz nespravil objednavku a z coho mam trocha obavu je velkost puzdra. Malo by to byt 37mm.bez korunky. Mam 19cm zapastie a neviem, ci by neboli prilis male. Hlavne, ak ich budem striedat zo Sumo. Aky je Vas nazor? Za kazdu odpoved dakujem Hele úplně v pohodě :-)
safi Odesláno 26. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2007 foto na ruce (měla by být stejná): zdroj www.pmwf.com
Kasper Odesláno 26. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2007 Hele úplně v pohodě :-) Ty vlastnis tieto hodinky ?
safi Odesláno 26. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2007 Ty vlastnis tieto hodinky ? nene, mám ted momentálně Stowa Antea Ks - ty mají průměr 36mm a je to úplně v pohodě.
Ropucháč Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2007 foto na ruce (měla by být stejná): zdroj www.pmwf.com Urcite dost urobi aj luneta...pokial su tie "spolocenske" bez lunety posobia vacsie a ten rozdiel sa nezda az taky velky...
Ropucháč Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2007 Planujem si v blizkej dobe zaobstarat hodinky vhodne k spolocenskejsiemu odevu. Moje Sumo su sice super, ale pod koselu sa prilis nevojdu. A kedze som velmi spokojny zo strojcekom 6R15, rozmyslal som o modeloch SARB021 resp. SARB023. Jedine, preco som uz nespravil objednavku a z coho mam trocha obavu je velkost puzdra. Malo by to byt 37mm.bez korunky. Mam 19cm zapastie a neviem, ci by neboli prilis male. Hlavne, ak ich budem striedat zo Sumo. Aky je Vas nazor? Za kazdu odpoved dakujem mne osobne sa viacej pacia tie biele....pri ciernych je mozno prilis velky kontrast indexov s cifernikom kedze su indexy take masivnejsie...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se