Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Planujem si v blizkej dobe zaobstarat hodinky vhodne k spolocenskejsiemu odevu. Moje Sumo su sice super, ale pod koselu sa prilis nevojdu. A kedze som velmi spokojny zo strojcekom 6R15, rozmyslal som o modeloch SARB021 resp. SARB023. Jedine, preco som uz nespravil objednavku a z coho mam trocha obavu je velkost puzdra. Malo by to byt 37mm.bez korunky. Mam 19cm zapastie a neviem, ci by neboli prilis male. Hlavne, ak ich budem striedat zo Sumo. Aky je Vas nazor?

Za kazdu odpoved dakujem

post-461-1198606423.jpg

post-461-1198606511.jpg

Odesláno (upraveno)

včera jsem dostal Alpinist, 39 mm včetně korunky, ale ciferník není až k okraji, jsou skvělé, velikost je optimální, vůbec se toho nemusíš bát, střídám několik hodinek až po 45 mm a nemám u těchto nejmenší problém, jsou pohodlné a na ruce vypadají větší a masivnější, klidně si je kup

Upraveno uživatelem gas
Odesláno
Planujem si v blizkej dobe zaobstarat hodinky vhodne k spolocenskejsiemu odevu. Moje Sumo su sice super, ale pod koselu sa prilis nevojdu. A kedze som velmi spokojny zo strojcekom 6R15, rozmyslal som o modeloch SARB021 resp. SARB023. Jedine, preco som uz nespravil objednavku a z coho mam trocha obavu je velkost puzdra. Malo by to byt 37mm.bez korunky. Mam 19cm zapastie a neviem, ci by neboli prilis male. Hlavne, ak ich budem striedat zo Sumo. Aky je Vas nazor?

Za kazdu odpoved dakujem

Hele úplně v pohodě :-)

Odesláno
foto na ruce (měla by být stejná):

Wrist.jpg

Wrist.jpg

zdroj www.pmwf.com

Urcite dost urobi aj luneta...pokial su tie "spolocenske" bez lunety posobia vacsie a ten rozdiel sa nezda az taky velky...

Odesláno

Za kazdu odpoved dakujem

mne osobne sa viacej pacia tie biele....pri ciernych je mozno prilis velky kontrast indexov s cifernikom kedze su indexy take masivnejsie...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...