Arthur N. Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Dnes ráno jsem si trochu přivstal a jel se podívat na Seiko SARB017. Musím se přiznat, že nejsem úplně fanda zlaté, ale v kombinaci se zelenou mě to nějak zaujalo. Překvapila mě jemnost pohybu otočné lunety. Navíc je původní majitel nabízel s orginálním tahem viz. foto a to mě přesvědčilo ke koupi. Mám je na ruce už 4 hodiny a furt na ně čučím. Jsou to moje první automatické hodinky a jsem opravdu rád za tohle fórum, které zajisté ovlivnilo moje rozhodování. Zde přikládám prvních pár fotografií a až se s nimi trochu více seznámím, napíšu i první dojmy s lepší fotodokumentací.sednou Ti perfektně a s řemenama se také dobře vařádíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 gratulujem k super volbe, tiez sa nimi uz par dni kocham! skor som ta typoval na tie 035ky co su v bazare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Suprový hodinky.. Gratulace.Ať ti dělají dlouho radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se