siki Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2016 Zajímá mě jak vypadají různé modely hodinek po několika letech intenzivního nošení,řekněme deset a více let. Vložte foto a pripiste dobu nošení. Začnu- Casio FT-610. Nošeny mnou 10let, jsem druhy majitel, jinak kupovany jako nový model,ale rok výroby jsem nedohledal. Baterka měněna 3x, 3x remímek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno 8. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2016 Casio FT-610 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2016 Takových tu asi moc nebude, tady se hodinky střídají častěji než prádlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2016 Však to mohou být hodinky deset let nošené, ale několika majiteli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ardno Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2016 Já bych mohl nafotit akorát 8,5 roku staré Citizeny anebo ještě 1,5 roku počkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edifice562 Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 dám link na mé skoro 10 let každodenně nošené Edoxy. Zlacení na začátku 5 mikronů. Prý se ztratí mikron za rok.Hodniky nebyly nikdy vzhledově opravovány.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/62986-edox-71240-informace/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se