Přejít na obsah

ohrenstein

Členové_50
  • Příspěvky

    281
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli ohrenstein

  • Datum narození 22.1.1979

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha-západ

Contact Methods

  • Skype
    milo.ohrenstein

Návštěvy profilu

1 806 zobrazení profilu

ohrenstein's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. A když se ti nějakej líbí tak ho máš v několika exemplářích občas se odlišujích v oceli nebo prostě do zásoby, co kdyby je přestaly vyrábět.
  2. Je zakázáno být ozbrojen v parlamentu, leda že použiješ svůj nabroušený jazyk( rapier wit)
  3. Spyderco Native 5, nemá to hrb, skvěle se drží a je velmi skladný. Narozdíl od Seki modelů nemá vakl.
  4. @PepaSFIHned první příspěvek pod videem Fun fact: staying alive has 103 beats per minute and therefore is the perfect song to listen to while performing cpr to a person. It's truly helping people staying alive
  5. Ano je to problém morální krize. O čemž se málo hovoří.
  6. Alberta dává fuck off kanadskému green dealu.
  7. Tak alespoň někde těm hamasackejm příznivcům zatiply tipec
  8. A takhle mluví civilisté. Bylo vydaný 7.10., takže to bylo asi točený ještě před válkou. Kdo umí arabsky tak může nahlásit jak se povedl překlad.
  9. Populace bisonů evropských překročila hranici 10 000 ks
  10. No tak rozčílilo mě to, už jsem v klidu a můžu to mít jako historku k dobru. V zásadě nějaké to omezení, mi obvykle nerozhodí, říznout to ten týpek rovnou do pravýho, když už tam byl zadkem. Zůstal bych klidnej jako budha
  11. Dneska to byla jízda dvakrát ze stejným kktem málem kolize. No začalo to takhle, jedu si v pravým pruhu a týpek couvá z parkovacího místa už byl prdelí v mým, tak přibrzdím, on se zarovná do levýho a já se teda jal dojet tu zelenou, jenže ten týpek taky a taky doprava a samozřejmě blinkry měl rozbitý. Za druhou projetou křižovatku si tak jedu zase do pravýho a on zůstal v prostředním, tak zrychlím a zase kokot si v půlce odbočovací ho pruhu vzpomene, že chce taky do prava, ale aby mě předjel o několik délek to ne. pěkně před čumák jak jantar. A v obou případech prázdná silnice mohl mě nechat projet bez nějakýho zdržení, místo toho málem dvakrát způsobil dopravní nehodu. A nejhorší je, že nejspíš o tom ani neví.
  12. S tou dětskou prdelkou místo chodidel se ani nedivím S takhle jemnou kůží tak pár set metrů a kombinovat s chůzí a postupně přidávat. Pravidelně od jara do podzima chodívám kolem komína na boso, první 2 až 3 týdny tak kůže dostává zabrat. Puchýře nemívám. Když běhám tak max do 1 km.
×
×
  • Vytvořit...