Ketiv Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 Jedná se o náročnější pracovní podmínky. Jsem zvukař, takže příprava techniky atd. Když se pospíchá, tak se na hodinky moc neohlížím a nechci je sundavat.Hm, tak pak nevím. Pořád si myslím, že zvládneš zvukařit i s mechanikama, ale možná budou mít ostatní (zkušenější) jiný názor. Back to the topic: Osobně mám doma Certiny DS Podium Big size chrono a nadmíru spokojen. Bezúdržbové, elegantně sportovní, zkrátka slušné univerzálky. Seika mám doma též (dvoje), ale ty jsou tedy oboje mechaniky (automaty).
Jarik Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 Dobrý večer, máte někdo zkušenost se solárním pohonem? Vydrží ten kondenzátor nějakou dobu?
Frostie Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 A co myslíš nějakou dobou? Jedny, Citizen solar, mi fungovaly bez problému 20 let, než odešly. Druhé, Junghans, mám deset let, zatím vše ok. Další nemám zatím tak dlouho, abych mohl podat referenci, jedny 7 let, druhé rok
JanNovakJan Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 Že by se Festina (Candino) vrhla na solár?
Jarik Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2016 Ano, přímo mi jde o tyhle hodinky http://www.hodinkyego.cz/hodinky/20232-candino-c44962-sportive V tuto chvíli stojí nějakých 5,5 tisíce. Jde mi o to, aby za tři ještě šly.
JanNovakJan Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2016 Já bych za to nedal ani tisícovku a pokud solár, tak prověřený Citizen nebo Seiko, tam se dá vybrat ze spousty modelů. Navíc ta Festina snad ani solární napájení nemá, všude je uvedená baterie a název "solar" je i u modelů s automatem ETA, takže asi vyjadřuje nějakou bujnou představu návrháře.
Jarik Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2016 (upraveno) Díky. Nakonec jsem se rozhodl pro úplně jiné. Vezmu tyhle Tissoty z kolekce T-Sport http://www.tissotwatches.com/de-de/shop/tissot-quickster-27.html Upraveno 21. listopadu 2016 uživatelem Jarik
vtxx Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2016 Nojo, v jednoduchosti je krása.
honza.k Odesláno 28. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2016 Ahoj, já taky děkuju za rady a nápady. Z mé původní představy zůstalo jen to safírové sklo.Nakonec jsem navštívil Chronoshop a pořídil jsem tyto hodinky: Laco Flieger Aachen42 mm automat861690-aachen-slide06.jpg
Tos Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2016 Osobně můžu než gratulovat. Teď tu byly jedny v inzerci, ale než jsem jsem se rozhoupal, řeší se platba. Podobný pilotky (s vnější minutovkou) bych taky rád, ale asi to eště nedozrálo... Váhám mezi automatem a ručním nátahem, páč automat mně u tohohle typu hodinek úplně nesedí. Ať slouží a hned tak se neokoukaj!
Jirka19 Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 (upraveno) Quickstery mám (akorát s chronem a jiná barva) a jsem spokojen, za mě dobrá volba edit: odpověď pro Jarika samozřejmě, dal jsem citaci, ale uložilo se mi to bez ní:-) Upraveno 29. listopadu 2016 uživatelem Jirka19
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se