Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jedná se o náročnější pracovní podmínky. Jsem zvukař, takže příprava techniky atd. Když se pospíchá, tak se na hodinky moc neohlížím a nechci je sundavat.

Hm, tak pak nevím. Pořád si myslím, že zvládneš zvukařit i s mechanikama, ale možná budou mít ostatní (zkušenější) jiný názor. Back to the topic: Osobně mám doma Certiny DS Podium Big size chrono a nadmíru spokojen. Bezúdržbové, elegantně sportovní, zkrátka slušné univerzálky. Seika mám doma též (dvoje), ale ty jsou tedy oboje mechaniky (automaty).

Odesláno

A co myslíš nějakou dobou? Jedny, Citizen solar, mi fungovaly bez problému 20 let, než odešly. Druhé, Junghans, mám deset let, zatím vše ok. Další nemám zatím tak dlouho, abych mohl podat referenci, jedny 7 let, druhé rok

Odesláno

Já bych za to nedal ani tisícovku a pokud solár, tak prověřený Citizen nebo Seiko, tam se dá vybrat ze spousty modelů. Navíc ta Festina snad ani solární napájení nemá, všude je uvedená baterie a název "solar" je i u modelů s automatem ETA, takže asi vyjadřuje nějakou bujnou představu návrháře.

Odesláno

Osobně můžu než gratulovat. Teď tu byly jedny v inzerci, ale než jsem jsem se rozhoupal, řeší se platba. Podobný pilotky (s vnější minutovkou)  bych taky rád, ale asi to eště nedozrálo... Váhám mezi automatem a ručním nátahem, páč automat mně u tohohle typu hodinek úplně nesedí. Ať slouží a hned tak se neokoukaj!

Odesláno (upraveno)

Quickstery mám (akorát s chronem a jiná barva) a jsem spokojen, za mě dobrá volba

edit: odpověď pro Jarika samozřejmě, dal jsem citaci, ale uložilo se mi to bez ní:-)

Upraveno uživatelem Jirka19

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...