Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Po letech...
  • Po roku...
  • po měsících...
Odesláno
před 1 minutou, petandosek napsal:

A jaká to ma být? 🤔😃

Stroj natahneš, hodinky jdou. Povytahnes korunku a vterinovka se ti zastaví na dvanactce, abys mohl přesně nastavit čas. Vyzkoušej. 

Odesláno
V 2. 3. 2023 v 22:19, petandosek napsal:

Fakt tak zkusím díky za radu:*

Tak jak to dopadlo? Zastavila se vterinovka po vytažení korunky na 12 ctce? 

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Breitling Old Navitimer I

Old Navitimer I se dělal jen 1989 - 1992. Má vintážní 17 kamennovou Valjoux 7750, která se ukázala v 1973. Minerální sklíčko, tritium a poslední oficiálně nevodotěsné. 

Old Navitimer II pak už měl safír, 30m vodotěsnost a moderní ETA Valjoux 7750. Ty se dělaly 1993 - 2003.

Většina původních Old Navitimer I v rámci servisu v autorizáku dostala safír a ETA strojek z Old Navitimer II. Tyto nikdy u AD nebyly a jsem tak supr happy že jsou naprosto původní.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem RobertPlant
  • Like 1
  • po měsících...
Odesláno

Jsem druhým majitelem těchto autávek. Původní majitel můj dávný známý je dostal nové od svého bratra k 18 narozeninám. V letošním roce se je rozhodl nabídnout do jednoho Jihlavského hodinářství....

Tomu se nedalo odolat 😁

• Like 5
  • Dát hlas 1
  • Po roku...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Gratuluji k přírůstku a ať dělají radost! Nicméně tohle úplně definici vintage kompletu nenaplňuje. Krabička k nim nepatří a chybí žlutobílá záruční karta. Ještě by k nim měl být modrý návod pro speedsonic chronografy cal. 1255. 

• Like 2
Odesláno
před 2 hodinami, malda napsal:

Gratuluji k přírůstku a ať dělají radost! Nicméně tohle úplně definici vintage kompletu nenaplňuje. Krabička k nim nepatří a chybí žlutobílá záruční karta. Ještě by k nim měl být modrý návod pro speedsonic chronografy cal. 1255. 

tak potom sa ospravedlnujem, ale je to asi najblizsie ku kompletu, ktory doma mam, tak som chcel prispiet a ozivit vlakno :)

Odesláno

Není za co se omlouvat. Krabku případně seženeš v pohodě, papíry se dají koupit prázdné a ten návod se dá taky koupit. Za mě ale nemá smysl takto hodinky kompletovat (přiznám se, sám jsem to teda dřív dělal). Hlavně dnes se vintage návody omega tisknou a riziko, že draho koupíš reprint, nestojí za to. 

• po 2 týdnech...
Odesláno

Krásný den všem, 

aspoň jako mě, podařilo se mi něco, co jsem ani nedoufal, ani mě to nenapadlo. 

Možná je to i na příběh, až se trochu vzpamatuji 😎

Moc pěkný set s krabičkou, original omega dokumenty k tomu a navíc paragon, protože jsou to hodinky od 1. majitele, kterému je nyní 88 let. 

Obchod, kde je koupil, navíc ještě existuje, tedy alespoň dle Google i Street view.

Děkuji @M-72 za významnou podporu 👍

• Like 8
  • Díky 1
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...