tlotlo22 Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 (upraveno) před 6 hodinami, DarylVanHorne napsal: ... to fakt doufám! A nestresuj mě v každém Wardím vlákně Pardon za obojí To mělo jít pouze sem, ale postnul jsem to omylem nejdříve do vlákna Jaké Wardy máte právě na ruce Nicméně to nemělo za úkol stresovat majitele, jen informovat. Jak píšeš v uvedeném vlákně, záleží, co s nimi dotyčný dělal, jestli s nimi nepraštil. Nebo jestli je třebas neměl v sauně a pak nehupsnul do ledové vody. Kdyby to bylo z technologie výroby (třeba špatné lepidlo), to by asi nebyl jediný, kdo by se ozval. Pošle je Wardům na opravu v rámci 60/60 guarantee a je to. Upraveno 6. listopadu 2023 uživatelem tlotlo22 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 před 5 hodinami, tlotlo22 napsal: Pošle je Wardům na opravu v rámci 60/60 guarantee a je to. No právě... Nechci nic nikam posílat, chci nosit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Nové Concepty budou příští rok. Jsem zvědavý, z jakého vyjdou modelu. Skeletonova verze XII? Vejde se SH21 do toho pouzdra? Pouzdro z Bel Canto? C63? C60 300? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Pavel Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Jediné čeho se bojím že to bude 24kusu. Budou stát přes €10k a nestihnu si stejně za tech 10s koupit. Toho že by se mi z nich nepodlomila kolena jak budou úžasný se nebojím. Sent from my Pixel 7 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Pavel Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Jediné vlastně co by byla stopka kdyby to byly nějaké 36 nebo 38. Sent from my Pixel 7 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 Pěkný úspěch a ocenění pro Bel Canto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 V 8. 11. 2023 v 6:59, Dokusan napsal: Nové Concepty budou příští rok. Jsem zvědavý, z jakého vyjdou modelu. Skeletonova verze XII? Vejde se SH21 do toho pouzdra? Pouzdro z Bel Canto? C63? C60 300? No, je se na co těšit. Už abych začal šetřit a zrušil penzijko Asi půjdou pryč velmi rychle, pokud jich neplánují víc. Myslím, že nové Concepty, jako vedlejší efekt, pomůžou snížit aftermarket cenu prvních Conceptů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 před 16 hodinami, Dokusan napsal: Pěkný úspěch a ocenění pro Bel Canto. Gratulace, je to oprávněné No, doufejme, že to nijak neovlivní budoucí cenovou politiku. To ocenění by mohla být vstupenka mezi velké společnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Pavel Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 Gratulace, je to oprávněné No, doufejme, že to nijak neovlivní budoucí cenovou politiku. To ocenění by mohla být vstupenka mezi velké společnosti.Nemyslím, že to ovlivní cenovou politiku. Mike explicitně při přebírání ceny uvedl že je rád že dostali cenu za to že dokážou udělat hodinky které jsou dostupné a přitom jsou schopné hrát ligu high horologySent from my Pixel 7 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mustardSauce Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 To vypadá parádně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 před 36 minutami, mustardSauce napsal: To vypadá parádně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Taky si myslím, že jsou parádní. Jsou teda 36 mm, asi bych snesl 39tky, uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfonz Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 Ahoj, chtěl bych se vás zeptat na názor, jaká je teď reálná hodnota za hodinky Christopher Ward C4 v krabičce a dokumenty? Jsou z roku 2008 a v pěkném stavu. Předem díky za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 V 16. 11. 2023 v 17:01, mustardSauce napsal: To vypadá parádně Ty jsou dost povedené, manželce se ale nelíbí, tak zůstane u svých Mulberry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 V 17. 11. 2023 v 18:04, Alfonz napsal: Ahoj, chtěl bych se vás zeptat na názor, jaká je teď reálná hodnota za hodinky Christopher Ward C4 v krabičce a dokumenty? Jsou z roku 2008 a v pěkném stavu. Předem díky za radu No ono jich ten rok bylo k dispozici více. Takže by se hodilo upřesnění modelu, na čem se prodávají - řemen/tah, stav hodinek zvenku/uvnitř(strojek), chod, kdy a kde byl naposled dělaný servis, stav baterie. Všechny modely C4, které se v roce 2008 prodávaly, byly postaveny na třítlačítkovém quartz strojku ISA 8174-220, který obsahuje komplikaci alarmu a chronografu. Tedy i chod těchto funkcí. Zde jsou průměry + poslední resale ceny z Wardího archivu: C4 RCAF - Průměr všech resale $381, Naposledy 2022 $445 C4 Peregrine - Průměr všech resale $279, Naposledy 2023 $371 C4 Peregrine LE - Průměr všech resale $333, Naposledy 2023 $372 C4 Terminator - Průměr všech resale $201, Naposledy 2015 $182 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfonz Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 Ahoj, děkuji za informaci. Jsou na originál řemenu a plus k nim mám ještě jeden, který nevím z čeho je. Stav hodinek si fakt myslím že je moc pěkný našel jsem jen pár vlásečnic. Ohledně vnitřku toho moc nevím, ale hodinky fungují dobře včetně všech funkcí, nevšimnul jsem si ničeho podezřelého. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vally Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 Zdravím všechny, přemýšlím nad nákupem C60 Trident Pro 300 a váhám mezi 40mm a 42mm. Zápěstí mám 17cm, což by odpovídalo spíše 40mm, ale nikdy jsem neměl hodinky s lunetou a trochu se bojím, aby nevypadaly malé. Máte prosím někdo tyto hodinky a podobné zápěstí? Jakou jste zvolili velikost? Případně můžete poslat foto? Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 @Vally Mám zápěstí cca 17,5cm, Tridenty ve velikosti 43, a je to úplně v pohodě nositelné. Největší pro mě nositelný rozměr je 44mm, nicméně dost záleží na výšce, a tvaru pouzdra, což za mě rozhoduje, jak Ti sednou k ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 @Vally Ahoj, mám ruku cca 16,5 cm a mám C60 300 40mm a jsou nositelný v pohodě. Na můj vkus malinko větší, než by byl ideál. Já ale raději nosím menší hodinky. Ty 300 jsou ale dost tenký, takže se dají nosit i trochu větší. Takže záleží, jestli raději nosíš větší (pak bych vzal 42mm) nebo naopak menší pohodlnější (pak 40mm). Každopádně 40mm nebudou na 17cm zápěstí vypadat malé. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 V 21. 11. 2023 v 21:37, Alfonz napsal: Ahoj, děkuji za informaci. Jsou na originál řemenu a plus k nim mám ještě jeden, který nevím z čeho je. Stav hodinek si fakt myslím že je moc pěkný našel jsem jen pár vlásečnic. Ohledně vnitřku toho moc nevím, ale hodinky fungují dobře včetně všech funkcí, nevšimnul jsem si ničeho podezřelého. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mimochodem, ty hodinky jsem do ČR dostal já, jsou fajn, cena se dost blbě odhaduje, je to hodně specifický, old school kousek, spíše pro nějakého sběratele Wardů. Doporučuji prodej v zahraničí. Pokud by jsi měl představu o ceně, zkus mi ji poslat do SZ Jinak uvnitř je ISA 8174-220 quartz, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 Zdravím všechny, přemýšlím nad nákupem C60 Trident Pro 300 a váhám mezi 40mm a 42mm. Zápěstí mám 17cm, což by odpovídalo spíše 40mm, ale nikdy jsem neměl hodinky s lunetou a trochu se bojím, aby nevypadaly malé. Máte prosím někdo tyto hodinky a podobné zápěstí? Jakou jste zvolili velikost? Případně můžete poslat foto? Děkuji. 40mm. V case fotenia vraj 18.5cm.Vacsie by som uz nechcel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se