Dokusan Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 (upraveno) před 6 minutami, Micey napsal: Já černý C65 Trident Automat a nějakou nešťastnou C65 "Black gold" limitku, kterou se snažim zrušit, páč jsem myslel, že je to bronz a ono ne:) Rose Gold PVD, to je dobrá uchylarna Si to nech poslat, třeba se ti nakonec budou líbit. Mě by samotnyho zajímalo jak vypadají naživo (ale nechci je) Upraveno 7. ledna 2021 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Ono to bude vypadat dobře, ale já k tadytěm všem PVD a DLC a povlakům chovám upřímnou nenávist, takže by mě to fakt nepotěšilo:) Snad mi to vyměněj třeba za žluťáky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 před 6 minutami, Micey napsal: Já černý C65 Trident Automat a nějakou nešťastnou C65 "Black gold" limitku, kterou se snažim zrušit, páč jsem myslel, že je to bronz a ono ne:) Ja by som to nerušil. Keď už si to zaplatil počkaj čo ti prídu a potom ich vrátiš. Tiež mám pochybnosti ohľadom môjho výberu, ale tak pozriem naživo, nechám si to chvíľu uležať a potom sa rozhodnem či pošlem naspäť alebo si ich nechám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 C65 Trident Diver Manual modre na kozke - uz su na ceste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 @Diablo1st Bejt to cokoli jinýho než PVD, kór zlatý, tak si to nechám dojít, ale todle prostě fakt ne:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Já pochybnosti nemám, byť vím, že ta chrona jsou dost velká a vysoká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 před 26 minutami, Micey napsal: @Diablo1st Bejt to cokoli jinýho než PVD, kór zlatý, tak si to nechám dojít, ale todle prostě fakt ne:) Pozrel som si recenziu a veru nevyzerá to zle. Vieš, či nebude komplikovanejšie zrušiť časť objednávky ako neskôr vrátiť. Navyše možno by sa ich tu na fóre niekto ujal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
here Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 To já jen totok. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazdiq Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Ja som nekupil nic, uvidime za rok co zas bude? byva podobny sale aj niekedy v lete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 před 2 hodinami, gazdiq napsal: Ja som nekupil nic, uvidime za rok co zas bude? byva podobny sale aj niekedy v lete? Bývá v létě, a ještě bych nehazel flintu do žita. Oni tam něco doplní, než tu slevovou akci vypustí ven oficiálně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Presne ako vraví Martin, keď túto akciu vypustia oficiálne pre všetkých tak nejaké modely doplnia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Vi se kdy to budou spoustet verejne? Vcera mi mail prisel ve dve, takze mam pocitat zitra zase tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Hele netuším (opravdu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 před 4 hodinami, gazdiq napsal: Ja som nekupil nic, uvidime za rok co zas bude? byva podobny sale aj niekedy v lete? to chce klud, o 2 - 3 mesiace sa zacnu povalovat v predajnom fore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 před 5 hodinami, gazdiq napsal: Ja som nekupil nic, uvidime za rok co zas bude? byva podobny sale aj niekedy v lete? Aj v lete býva Summer sale, ale dosť záleží čo také by si chcel kúpiť. Zopár kúskov sa v tunajšom bazáre isto objaví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 před 1 hodinou, krutor napsal: Vi se kdy to budou spoustet verejne? Vcera mi mail prisel ve dve, takze mam pocitat zitra zase tak? Ja by som to tipoval na piatok okolo 17:00. Viac razy sa stalo, že spustili nejakú akciu v podobnom čase, ale samozrejme sa môžem mýliť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 před 7 minutami, Diablo1st napsal: Aj v lete býva Summer sale, ale dosť záleží čo také by si chcel kúpiť. Zopár kúskov sa v tunajšom bazáre isto objaví. s tym pocitam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Teoreticky sa da pocitat aj s tym, ze priebezne nieco pribudne. Niektori zrusia objednavky tesne po zaplateni, mozno este nieco najdu na sklade atd atd. Treba to priebezne sledovat. Ja by som bral este tah na tie C65 trident diver, novy je za 200 eur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Pekne, ze wardi maju cas sledovat ci nejaky priekupnik nevykupil polku ponuky. Takze mozno coskoro pribudne par kuskov. https://www.christopherwardforum.com/viewtopic.php?f=1&t=55763 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 A toto je ďalší dôvod, prečo mám CW rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se