Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 26 minutami, Micey napsal:

@Diablo1st  Bejt to cokoli jinýho než PVD, kór zlatý, tak si to nechám dojít, ale todle prostě fakt ne:)

Pozrel som si recenziu a veru nevyzerá to zle. Vieš, či nebude komplikovanejšie zrušiť časť objednávky ako neskôr vrátiť. Navyše možno by sa ich tu na fóre niekto ujal 😉 

Odesláno
před 2 hodinami, gazdiq napsal:

Ja som nekupil nic, uvidime za rok co zas bude? byva podobny sale aj niekedy v lete?

Bývá v létě, a ještě bych nehazel flintu do žita. Oni tam něco doplní, než tu slevovou akci vypustí ven oficiálně 

Odesláno
před 4 hodinami, gazdiq napsal:

Ja som nekupil nic, uvidime za rok co zas bude? byva podobny sale aj niekedy v lete?

to chce klud, o 2 - 3 mesiace sa zacnu povalovat v predajnom fore :D :D

Odesláno
před 5 hodinami, gazdiq napsal:

Aj v lete býva Summer sale, ale dosť záleží čo také by si chcel kúpiť. Zopár kúskov sa v tunajšom bazáre isto objaví.

Odesláno
před 1 hodinou, krutor napsal:

Vi se kdy to budou spoustet verejne? Vcera mi mail prisel ve dve, takze mam pocitat zitra zase tak? 🙂

Ja by som to tipoval na piatok okolo 17:00.

Viac razy sa stalo, že spustili nejakú akciu v podobnom čase, ale samozrejme sa môžem mýliť.

Odesláno
před 7 minutami, Diablo1st napsal:

Aj v lete býva Summer sale, ale dosť záleží čo také by si chcel kúpiť. Zopár kúskov sa v tunajšom bazáre isto objaví.

s tym pocitam ;)

Odesláno

Teoreticky sa da pocitat aj s tym, ze priebezne nieco pribudne. Niektori zrusia objednavky tesne po zaplateni, mozno este nieco najdu na sklade atd atd. Treba to priebezne sledovat.

Ja by som bral este tah na tie C65 trident diver, novy je za 200 eur :(

Odesláno

Pekne, ze wardi maju cas sledovat ci nejaky priekupnik nevykupil polku ponuky.
Takze mozno coskoro pribudne par kuskov.

https://www.christopherwardforum.com/viewtopic.php?f=1&t=55763

Odesláno
před 2 hodinami, shaggy napsal:

Teoreticky sa da pocitat aj s tym, ze priebezne nieco pribudne. Niektori zrusia objednavky tesne po zaplateni, mozno este nieco najdu na sklade atd atd. Treba to priebezne sledovat.

Ja by som bral este tah na tie C65 trident diver, novy je za 200 eur :(

Jo, na tom tahu vypadají parádně. Na loňském letním salu byly na výběr na tahu, anebo s řemením. Vzal jsem tah a nelituji. 😉 

Odesláno
Až někomu přijdou, dejte vědět, jak jste dopadli s proclením
Mas uz tracking prosim?
Este pred 9 rano mi prisiel link na tracking a doteraz nefunguje. Customer service bez odpovede.

Inac tie chrona vyzeraju paradne!

Sent via IPoAC

Odesláno
Jo, na tom tahu vypadají parádně. Na loňském letním salu byly na výběr na tahu, anebo s řemením. Vzal jsem tah a nelituji.  
Nepredas? :)

Skoro som ich mal minuly rok na tahu z ward fora za super cenu, tesne mi usli...

Sent via IPoAC

Odesláno
před 2 minutami, shaggy napsal:

Nepredas? :)

Skoro som ich mal minuly rok na tahu z ward fora za super cenu, tesne mi usli...

Sent via IPoAC

Haha, to jsi uhodl. Neprodám. 🙂 Ale mám v prodejní sekce nějaké hodinky, tak kdybys chtěl, tak ty ti klidně prodám. 😅

Jinak uvažuji, že bych kromě tahu a chevronového strapu od Crown & Buckle pořídil ještě jeden gumový. Jaké máte zkušenosti s ChW Hybrid rubber strapem, potažmo Tropic rubber strapem? Ten tropic je nějaká novější, tenčí verze?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...