Dokusan Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Nová parádní limitka od Wardů. Kdybych neměl bronzovky a kdybych neměl na cestě Tridenty tak je beru hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan Kocharowski Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Moc pekne. Koukam, ze ty Wardi to sekaj jako Bata cvicky,,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Já jsem zatím do doby bronzové úplně nedospěl, ale tyhle nevypadaj špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Bronzovky jsou pekny, byt tak do 39, max. 40 mm, tak je i za tu cenu beru. Takto zustavam klidny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Pětidenní rezerva je prostě parádní věc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan Kocharowski Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Bronzovky jsou pekny, byt tak do 39, max. 40 mm, tak je i za tu cenu beru. Takto zustavam klidny.Presne tak, tech 43mm prumer a lug to lug 51,5mm je pro nekoho s pazourou jeskynniho trola akorat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralikovo Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Presne tak, tech 43mm prumer a lug to lug 51,5mm je pro nekoho s pazourou jeskynniho trola akorat<3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 41 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aspean Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Nosí je tu někdo? Přijde mi že sou to jedny z mála kde moonphase komplikace není titěrná a hodinky nestojí kilo. Na živo sem viděl MeisterSinger Lunascope kde ty proporce sou podobné a hodiny vypadají úžasně, ale cena zase vyšší prevnext C1 Grand Malvern Moonphase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Těžko je tady někdo má. Zatím jsem je tady neviděl.Tak myslím si, že ty hodinky budou rozměrově velice podobné, MeisterSinger používá tuším čistou ETA 2836-2, CW si pohrály s její úpravou.Neviděl jsem ani jedny, ale dle fotek a info se mi zdají ty Wardy propracovanější (aplikované indexy, datumovka, 3D měsíc a enamel na kotouči)Ale každému se líbí něco jiného...mě obecně tato komplikace zatím nikdy neoslovila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aspean Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Třeba se někdo s něma přece jen ukáže. Je pravda, že za ty prachy sou ty Wardy úžasný. Ty Lunascopy jsou 2x dražší a přitom stejný strojek (asi teda bez úpravy), safír antireflex stejně jako wardy, taky průhled na strojek, konec konců i celkový rozměr hodinek je téměř stejný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Tak začátkem příštího roku bude C65 Pepsi GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 (upraveno) Som zvedavý, či aj upravia dizajn GMT ručky, lebo tá mi pri C65 GMT nejako nepasuje, ale pepsi luneta je veľké plus. Inak čakal som, že spravia ocelové C65 Trident Diver aj s dátumom. Ak by pridali aj small second z bronzovej limitky, to by len bola "podívaná". Upraveno 1. listopadu 2018 uživatelem Diablo1st Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Dokusan: C65 Trident Vintage sa nebude nejako inovovať? Najmä modrá farba ciferníku by bodla. Všetko ostatné je podľa mňa super, len by to chcelo troška oživiť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 (upraveno) Netuším, ale těžko říci, jestli do toho modelu budou ještě investovat čas. Podle mě se moc neprodává, obzvláště v konkurenci C65 Trident Diveru.Osobně jsem zvědavý na ten model s automatem a kulatými indexy, které osobně moc nemusím. Pepsi GMT je ovšem prostě must have.Co se týká té GMT ručky, souhlasím, je příliš velká v poměru k ruckam. Z té črty vypadá povedeneji, ale mám obavy, že využijí té stávající Upraveno 1. listopadu 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 No keby dali tie C65 Trident Vintage za 50% nad tým čiernym cifrom by som aj prižmúril očko Ale mám takú menšiu dohodu so ženou, že len jedny nové hodinky za rok, takže na tento rok som už vybavený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 C65 diver rada je proste skvela, planoval jsem po novem roce konecne cerne s manualnim natahem, ale vypada to, ze to budou spis pepsiny. Taky bych uvital, aby byla gmt rucka mensi, ale myslim, ze k.o. to rozhodne nebude. S tema kulatyma indexama nevim, taky mi to moc nevoni, je to trochu divny v kombinaci s tou uzkou lunetou, ale aspon vyvazili design cifru tim datumem. skoda, ze nedelaji i damsky modely, zena u vsech ChW ohrnuje nos, ze jsou jen pro chlapy. No nic, ke 40tinam dostane Tudor 1926 bicolory, tak snad nad tim nebude mit co ohrnout... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 C5 Malverny jsou takové unisex. Záleží jaký hodinky se ženě líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Ono keby už človeku vadila tá GMT ručka, tak kúpi klasické C65 + pepsi lunetu a dá si ju prehodiť. Keďže to sú rovnaké puzdrá podľa mňa by to nemal byť problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 (upraveno) A na co budeš mít GMT lunetu bez GMT ručky... Není to blbost? Nehledě na to, že Ward komponenty neprodává Upraveno 1. listopadu 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se