Přejít na obsah

Christopher Ward aneb anglický hodinky

Doporučené příspěvky

Nosí je tu někdo? Přijde mi že sou to jedny z mála kde moonphase komplikace není titěrná a hodinky nestojí kilo. 

Na živo sem viděl MeisterSinger Lunascope kde ty proporce sou podobné a hodiny vypadají úžasně, ale cena zase vyšší

c1-grand-malvern-moonphase1_3.jpg
c1-grand-malvern-moonphase2_3.jpg

prev
next

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Těžko je tady někdo má. Zatím jsem je tady neviděl.

Tak myslím si, že ty hodinky budou rozměrově velice podobné, MeisterSinger používá tuším čistou ETA 2836-2, CW si pohrály s její úpravou.

Neviděl jsem ani jedny, ale dle fotek a info se mi zdají ty Wardy propracovanější (aplikované indexy, datumovka, 3D měsíc a enamel na kotouči)

Ale každému se líbí něco jiného...mě obecně tato komplikace zatím nikdy neoslovila

Odkaz ke komentáři

Třeba se někdo s něma přece jen ukáže. Je pravda, že za ty prachy sou ty Wardy úžasný. Ty Lunascopy jsou 2x dražší a přitom stejný strojek (asi teda bez úpravy), safír antireflex stejně jako wardy, taky průhled na strojek, konec konců i celkový rozměr hodinek je téměř stejný.

Odkaz ke komentáři

Som zvedavý, či aj upravia dizajn GMT ručky, lebo tá mi pri C65 GMT nejako nepasuje, ale pepsi luneta je veľké plus. 

Inak čakal som, že spravia ocelové C65 Trident Diver aj s dátumom. Ak by pridali aj small second z bronzovej limitky, to by len bola "podívaná".

Upraveno uživatelem Diablo1st
Odkaz ke komentáři

Netuším, ale těžko říci, jestli do toho modelu budou ještě investovat čas. Podle mě se moc neprodává, obzvláště v konkurenci C65 Trident Diveru.

Osobně jsem zvědavý na ten model s automatem a kulatými indexy, které osobně moc nemusím.

Pepsi GMT je ovšem prostě must have.

Co se týká té GMT ručky, souhlasím, je příliš velká v poměru k ruckam. Z té črty vypadá povedeneji, ale mám obavy, že využijí té stávající

Upraveno uživatelem Dokusan
Odkaz ke komentáři

C65 diver rada je proste skvela, planoval jsem po novem roce konecne cerne s manualnim natahem, ale vypada to, ze to budou spis pepsiny. Taky bych uvital, aby byla gmt rucka mensi, ale myslim, ze k.o. to rozhodne nebude. S tema kulatyma indexama nevim, taky mi to moc nevoni, je to trochu divny v kombinaci s tou uzkou lunetou, ale aspon vyvazili design cifru tim datumem.

skoda, ze nedelaji i damsky modely, zena u vsech ChW ohrnuje nos, ze jsou jen pro chlapy. No nic, ke 40tinam dostane Tudor 1926 bicolory, tak snad nad tim nebude mit co ohrnout...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...