Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak skvělé zprávy, já mám s CW Customer Service a jejich zárukou 60/60 dlouhodobě dobrou zkušenost.

A teď jedny moje stálice, které jsou se mnou téměř od začátku mého "chronobundu"

C1000 Typhoon Cockpit Edition, keramický pouzdro, ETA Valjoux, krásný cifr a dokonalý antireflex

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Taky mě to příjemně překvapilo, hlavně jsou jsou relativně tenké, takže na něm sedi perfektně. Předtím jsem na natu nosil hlavně SKX007 a ty už byly opravdu vysoké.

K té rozteči, přijde mi to akorát a naživo bys 22mm netipoval, vypadá menší.

Odesláno

Jj, jsou pěkně nízké a to nato je dobrá volba, zkusím nějaké najít ke svým bronzovkam, až chytnou patinu.

Jinak C65 působí na ruce větším dojmem, takže 22 je OK

Odesláno

Je to různý, vyplatí se sledovat jejich stránky. Záleží jaký model tě zajímá. Občas mají něco v sekci Clearance, občas slevové kupony občas procentuální slevu.

Přemýšlíš nad něčím konkrétním?

Odesláno

Bronzový Tridenty C65 zezadu a z boku

Odesláno

Tyhle GMT jsou super, až na ten popis teda :D asi jsem viděl nějaké jiné bondovky.

c65-41-agm1-s0kk0-b0_3d-new.jpg

If the C65 Trident Diver captured the look and feel of the iconic dive watches worn by Sean Connery as 007, the C65 Trident GMT reflects the jet-setting Bond for whom the ?60s unveiled a whole new age of globe-spanning opportunity.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...