Dokusan Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2018 Dnes další várka hodinek v sekci archive. Dalo se vybrat, rychle to mizí.
Diablo1st Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2018 Ešte že ich stránka nefunguje, sejde z očí sejde z mysli
Diablo1st Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2018 Aj Clearance a Archive? Mne ide len hlavná stránka, na tieto pod stránky sa vôbec nedostanem. Nie že by to extra vadilo, keďže mám momentálne 5ks hodiniek a to posledné, čo potrebujem sú hodinky č.6
Dokusan Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2018 (upraveno) Jinak je pravda, že s těma webovkama mají dlouhodobější problém, zejména pokud jsou nějaké akce.https://www.christopherward.co.uk/events/archive Upraveno 17. prosince 2018 uživatelem Dokusan
Dokusan Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2018 Tak jsem neodolal a jeden prototyp pořídil.Navíc mám pocit, že se nakonec s tím bílým cifrem vůbec nevyrabely. https://www.christopherward.co.uk/c7-automatic-date-prototype-d7e82e Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník YPO Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2018 tak ses konečně dočkal ..... máš svoje oddělení díky vánočnímu flejmu ...... proč to není ve švýcarských hodinkách ? ....... to sem zvědavej co za ostatní evropskej odpad se v tom vlákně ještě objeví ... .. evropské hodinky ..... ostatní evropské hodinky
Dokusan Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2018 YPO, díky tobě máme sekci. Jsem ti vděčný, ale flame tady nečekej. Jsi prosťáček, ale užitečný. Hezký večer.
Návštěvník YPO Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2018 to jo .... já sem úplně k hovnu, ale sekci máš ..... tak aspoň něco se mi v tom strastiplném životě podařilo
Robero79 Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 (upraveno) sorry, blby vlakno... Upraveno 19. prosince 2018 uživatelem Robero79
shaggy Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 (upraveno) Napodobne... Upraveno 19. prosince 2018 uživatelem shaggy
Dokusan Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 Myslím, že se nám ta facebookova limitka opravdu povedla. Mám je na cestě... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 Od kolegy z emeriky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2018 Si snad nejaky ty wardy fakt koupim...zadny jsem jeste nevidel na zivo,ale podle Tvyho zapaleni to musi byt za ty prachy parada...nevim co zvolitavetsinou si vsimam ze maj potapky..u Tebe jsem videl ty bily oblekovky-to nepotrebuju,ale neco jako expy 1 nemaj?
snake Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2018 (upraveno) Jeste premejslim bronzovky... Upraveno 24. prosince 2018 uživatelem snake
snake Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2018 (upraveno) Kdyby ses nudil-neco mi klidne porad prosimte...ja se v tom vazne nevyznam..a nejlip v tom jejich vyprodeji Upraveno 24. prosince 2018 uživatelem snake
Dokusan Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2018 (upraveno) Aktuálně nic co by se blizilo expum nemají. Počkal bych na příští rok.Možná toto, pokud bude ve sleve:https://www.christopherward.co.uk/watches/dress/c65-trident-vintage Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. prosince 2018 uživatelem Dokusan
Dokusan Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2018 (upraveno) Jinak já čekám na C65 Trident Diver Pepsi GMT.Zatim je mají jen v klasické verzi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. prosince 2018 uživatelem Dokusan
Diablo1st Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2018 Ja sa zasa teším na C65 Diver Automatic. Som zvedavý ako bude vyzerať dial s kruhovými indexami.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se