stevosixsix Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 (upraveno) casio gw 9200 , zdravim, mam ich asi 5 rokov, X krat boli rozoberane koli cisteniu kedze ich nemam na paradu ale na bezne nosenie, dnes mi dosiel novy remienok s vonkajsim plastovym puzdrom... poskladane... vyskomer,barometer, teplomer ERR , rozorate poskladane asi 6x , stale dookola to iste... co sa deje ??? Upraveno 24. listopadu 2016 uživatelem stevosixsix
Murphy97 Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Tak jsem si to precetl ctyrikrat a absolutne nerozumim dotazu. A jazykovou barierou to vzhledem k memu veku urcite neni :-(
Baldic Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Chybi mu tam ta zasadni cast souveti, kde si chtel stezovat na neco, co nefunguje. On to casem doda, to je jen prvotni rozruseni.
filo-boxer Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Taky jsem potreboval nekolik opakovani, ale myslim, ze jsem to pochoppil. Kolega menil na svych Casio reminek s kusem pouzdra a od te doby, teda po vymene mu vyskomer, barometr a teplomer ukazuji ERR, tedy ERROR, tedy nefunguji. Co se deje?
YvanD Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Je to pochopiteľné. Vymenil remienok a bezel a pri tej výmene sa asi niečo poškodilo na twin senzore. Možno kontakt... Ale to len tipujem Mal si tú tému založiť v sekcii digi hodinky, tam by skôr vedeli kde hľadať chybu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se