Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Poraďte mi prosím hodinky, které měří 2 časy. viz foto. To by se mi velmi hodilo na cesty.

přikládám foto ze současně běžící aukce, ale chtěl bych něco lepšího, abych to mohl i k obleku

post-1553-1199308985.jpg

Návštěvník Snow
Odesláno

Firma Glycine nabízí model, který požadavek splňuje a nabízí možnost sledování dokonce 3 časů, nevýhodou je asi atypický design a velký průměr 53mm nebo 53x53mm.

Glycine Airman 7

1000FH.jpg

1000XZ.jpg

Odesláno (upraveno)
Jen tak naokraj, každý chronograf může plnit funkci dualtime..:)

Ale dost blbě se to nastavuje.

Jinak, zkus si dát na e-bay do vyhledávání "dual time" a ono ti něco vyjede, většinou ale kvarcky...

Anebo "dual time automatic", tam už to začíná bejt někde maso.. Jak nemám moc rád hranatý hodinky, tak tohle : http://cgi.ebay.com/Ulysse-Nardin-Quadrato...1QQcmdZViewItem je fakt IMHO nádhera..

Upraveno uživatelem New Milis
Odesláno

Děkuji za tip:

To Snow: Glycine Airman 7, krása, favorit na první pohled, model 2006 present s přehozeným postavením velkého a malých číselníků je možná ještě lepší.

Jaký je smysl "Markers" ? První jsem se velmi radoval, že to je budík, ale to asi není.

To New Milis: velmi hezké hodinky, ale cenovka má víc než jeden řád přes limit :)

To: JLC Reverso Duo, nejsem obdivovatel hranatých hodinek, ale tyhle mít, tak je z ruky nesundám !!! asi bych strávil 12 hodin letu zamilovaným pozorováním svého zápěstí, teda hodinek.

Odesláno

Za poslednu dobu najzaujimavjsim pocinom ktory som odsledoval v oblasti dualtime su GMT od Hamiltonu

http://articles.pmwf.com/index.php?/archiv...i-Navy-GMT.html

Su sice trochu sportovejsie ale v ciernom prevedeni ako je na obrazku (robia sa aj oranzove) by nemuseli robit hanbu ani k obleku.

Na Ebay sa daju ukoristit za cca 500USD co je dvojnasobok tvojej orientacnej ceny ale myslim ze je to stale hodne muziky za malo penazi. (pozor na podobne modely ale s quartzom)

Odesláno
Děkuji za tip:

Jaký je smysl "Markers" ? První jsem se velmi radoval, že to je budík, ale to asi není.

myslim ze ten marker ukazuje GMT resp. dalsi casovy pasmo ve formatu 0-24 ne?

Odesláno

Tolik časových pásem najednou nezvládnu, ruka ano, ale mozek to neutáhne :)

Viděl jsem ve fotogaleriích Vulcain Cricket Dual Time ... to by bylo ! Třeba je někdo ze členů bude prodávat :)

Odesláno

Cenově jsi ale velmi velmi dobře :) :) :)

no kdyby se to dalo na jiný pásek, tak by to ten účel asi splnilo dobře. i když bych měl pořád dojem, že hraju šachy

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...