brownwld Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Ahoj. Soused me pozadal, jestli bych se nemrkl co je to zac... Jsou to funkcni mechanicky stopky, ale nedari se mi do nich dostat. Logo nepoznavam, na 6 napsano "Sdelano v CCCP" Tusi nekdo? Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Logo 2MChz - Druhá moskevská továrna na hodinky (2MChZ, nyní známá jako Slava) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 před 42 minutami, vraby napsal: Logo 2MChz - Druhá moskevská továrna na hodinky (2MChZ, nyní známá jako Slava) Díky! Od toho už se dá odpíchnout. Pomocí "otvíráku", co jsem našel v krabičce, se mi podařilo šroubovací dýnko otevřít. Vzadu na strojku jsem moc infa nenašel - 20 kamenů, 2-65, 085679 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
unimatic_fan Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2023 Podařilo se mi koupit za zajímavou cenu tyto Ch. Wardy, ale nikde se mi nedaří najít, o jaký model přesně jde. Dokáže někdo poradit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2023 To by meli bejt tyhle. https://www.wardhoard.com/products/w7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
unimatic_fan Odesláno 26. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2023 před 12 hodinami, Lucky Lucaso napsal: To by meli bejt tyhle. https://www.wardhoard.com/products/w7 Paráda, díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kriznik Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 ahojte, foto nic moc, byl to nejakej stream. Dokazete to nekdo rozlustit co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 Ta fotka je fakt priserna a hodinky nebudou asi o moc lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wmidst Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 Ahoj odborníci! Myslím, že hodinky této dámy jsou velmi krásné. Zná někdo výrobce a model? Ta žena se jmenuje Jordan Verwest. Děkuji předem Omlouváme se, ale rozlišení obrazu je nízké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se