AlienD Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2008 (upraveno) zdravim vsechny... jsem naprosty lajk a amater co se hodinek tyce, ale s ohledem na blizici se kulate vyroci bych si rad udelal radost koupi nejakeho "panskeho sperku". Po nekolika hodinach u netu jsem si vybral Hamilton Khaki Field Chrono Auto H71556737 a tady na foru vycetl odkaz na classybrand. Rad bych se tedy zeptal, zda neplanuje nekdo v brzke dobe objednavku, ke ktere bych se pridal i ja s jednim kouskem? Upraveno 4. ledna 2008 uživatelem AlienD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2008 AlienD napsal: zdravim vsechny... jsem naprosty lajk a amater co se hodinek tyce, ale s ohledem na blizici se kulate vyroci bych si rad udelal radost koupi nejakeho "panskeho sperku". Po nekolika hodinach u netu jsem si vybral Hamilton Khaki Field Chrono Auto H71556737 a tady na foru vycetl odkaz na classybrand. Rad bych se tedy zeptal, zda neplanuje nekdo v brzke dobe objednavku, ke ktere bych se pridal i ja s jednim kouskem? Podivej se radeji na Ebay - vydrazis je levneji. Ja kupoval Hamilton X-wind a cena byla, i po zapocteni dopravy o 20% nizsi (myslim, ze je drazil Time paradies). Prosly bez cla az na recepci nasi firmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlienD Odesláno 5. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2008 vaba napsal: Podivej se radeji na Ebay - vydrazis je levneji. Ja kupoval Hamilton X-wind a cena byla, i po zapocteni dopravy o 20% nizsi (myslim, ze je drazil Time paradies). Prosly bez cla az na recepci nasi firmy. no....to jsem zkousel, ale nemam s tim vubec zadnou zkusenost a krome toho, ze jsem je tam nenasel, tak ani nevim, jak to funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2008 Koukam na Classybrand a Tvoje vyvolene - jsou s vyraznou slevou na $661. Na ebay jsou pouze za cenikovou cenu cca 945. Z Classybrandu mas jeste dopravu zdarma!!! Jestli jsi rozhodnut, tak envahej a kupuj. Ja mam ted blokovane do 7.1. tyto http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...o%3D1%26fvi%3D1 za $575 + $150 doprava (domluvil jsem se s prodejcem na cene). Jsou v cene (respektive prodavaly se, protoze jiz nejsou v kolekci) za cca $1100. Pokud se pro ne rozhodnu, tak chci prodat X-windy. Nakup pres Ebay je sice snadny, ale zalezi i na stesti pri drazbe. Take musis mit jeste zrizen ucet PayPal (vetsina prodejcu akceptuje pouze tento prevod). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlienD Odesláno 7. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2008 vaba napsal: Koukam na Classybrand a Tvoje vyvolene - jsou s vyraznou slevou na $661. Na ebay jsou pouze za cenikovou cenu cca 945. Z Classybrandu mas jeste dopravu zdarma!!! Jestli jsi rozhodnut, tak envahej a kupuj. Ja mam ted blokovane do 7.1. tyto http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...o%3D1%26fvi%3D1 za $575 + $150 doprava (domluvil jsem se s prodejcem na cene). Jsou v cene (respektive prodavaly se, protoze jiz nejsou v kolekci) za cca $1100. Pokud se pro ne rozhodnu, tak chci prodat X-windy. Nakup pres Ebay je sice snadny, ale zalezi i na stesti pri drazbe. Take musis mit jeste zrizen ucet PayPal (vetsina prodejcu akceptuje pouze tento prevod). diky za info... uz mam z classu i potvrzeni, ze je maji skladem, takze zrejme neni co resit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr28 Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2008 (upraveno) AlienD napsal: diky za info... uz mam z classu i potvrzeni, ze je maji skladem, takze zrejme neni co resit Resim to same, chci si k narozkam(30) koupit Hamiltony Khaki Field mechanical H69419433 s rucnim natahem. Na tom classu jsem je ale nenasel. Pokud by jste byl ochoten realizovat nakup jinde, muzem se podelit o dopravu. Jsem z Plzne. Upraveno 11. ledna 2008 uživatelem Petr28 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnstoppableTime Odesláno 10. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2008 Petr28 napsal: Resim to same, chci si k narozkam(30) koupit Hamiltony Khaki Field mechanical H69419433 s rucnim natahem. Na tom classu jsem je ale nenasel. Pokud by jste byl ochoten realizovat nakup jinde, muzem se podelit o dopravu. Jsem z Plzne. Též bych se chtěl připojit, pokud by se objednávalo něco z classybrandu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
golfik Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2008 Pánové dnes odjíždí můj kamarád do švýcarska a vrací se zpátky do ČR 17.2.Zjistí mi ceny hodinek ve švýcarsku,které si troufnu říct budou stejné možná i levnější.A pokud by byl zájem není problém cokoliv Vám dovézt,jelikož tam jezdí každý týden.Hlavně by to byla cena bez DPH.Protože jesti se nepletu,pokud objednáte něco z classybrandu a podobných stránek ve většině případů vám naúčtují u nás clo, které je na náramkové hodinky 4,5% + 19% DPH z ceny hodinek.I když pár šťastlivcům přišli hodinky bez těchto daní.Nechal jsem zjistit ceny hodinek, které se dají velice snadno porovnat jako je Certina,Raymond Weil,Tag Heuer,Hamilton,Epos atd.Když přijede do ČR pendluje mezi Prahou,Brnem,Vyškovem,Ostravou,Plzní a Bratislavou, takže není problém se domluvit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2008 golfik napsal: clo, které je na náramkové hodinky 4,5% + 19% DPH z ceny hodinek oblíbený omyl, clo je skutečně 4,5% avšak maximálně 0,8 ? za kus... v praxi se při dovozu neobchodního zboží nevybírá, dph je bohužel zlodějská realita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
golfik Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2008 Díky Kubsone za doplnění.........máš pravdu,i když to stejně nechápu.Nechal jsem si to vysvětlovat na celní správě v Praze.na co tedy dávájí 4,5 % když stejně nemůžou dát na jedny hodinky větší clo než cca 24 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2008 golfik napsal: Díky Kubsone za doplnění.........máš pravdu,i když to stejně nechápu.Nechal jsem si to vysvětlovat na celní správě v Praze.na co tedy dávájí 4,5 % když stejně nemůžou dát na jedny hodinky větší clo než cca 24 Kč. toš oni se dovážejí i hodinky kde 4,5% jejich hodnoty nedosahuje ani toho eura Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se