Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník milosklikar
Odesláno
to je dobrej winder - hodka rozhodne nestaci - myslim, ze nestaci ani 24hodka

myslím hodina denně.... kolik to točí otáček netuším, asi jako když griluješ kuře...

• Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO?
Odesláno
myslím hodina denně.... kolik to točí otáček netuším, asi jako když griluješ kuře...

:D -- hodina je určitě málo

Návštěvník milosklikar
Odesláno
:D -- hodina je určitě málo

Už to tak praktikuju nějakej čas a zatím se nazastavily, ani jedny (občas je teda taky nosím..) Každej den jim dopřeju hodinu motání

Návštěvník YPO?
Odesláno
Už to tak praktikuju nějakej čas a zatím se nazastavily, ani jedny (občas je teda taky nosím..) Každej den jim dopřeju hodinu motání

tak se neptej, když to funguje :lol:

Návštěvník milosklikar
Odesláno
tak se neptej, když to funguje :lol:

to je fakt...

Odesláno
Uvažoval jsem, že bych si taky nějaký sestrojil... Je možné automaty "přetáhnout"? Kdybych ho třeba zapomněl vypnout... :)

No na ruce preci take nepocitas kolik je to otacek a nekdo to za den dotahne tak tak a jiny zase by klidne natahl dvoje :) pokud budes vyrabet tak neni odveci doplnit nejakym tim casovacem a tocit to tak nejak podle doporuceni vyrobce pro dany kalibr odkaz na databazi se tu objevil nekolikrat

Návštěvník YPO?
Odesláno (upraveno)
to je fakt...

tak jsem udělal pokus:

točil jsem 24h mrtvé omegy

po 20h 46min je opět po nich

tak jsem z toho vydedukoval, že hodina denně bude málo :D

edit. když vezmu v potaz možnosti kalibru, tak se to nenatáhlo ani na půlku

Upraveno uživatelem YPO?
Odesláno
Watchwinder Conrad - jsou teda zde na fóru nějaké zkušenosti? Jde mi o funkci, ne až tak o umělecký dojem.

Mám ho už snad rok, nemám s ním problém. Hodinu se točí a tři hodiny stojí a tak pořád dokola.

Griloval jsem na něm Seiko Monster, Breitlingy, Rolexy. Nechávám ho v chodu vždycky přes den, na noc vypínám, a pak další den pustím točení druhým směrem.

Odesláno
Watchwinder Conrad - jsou teda zde na fóru nějaké zkušenosti? Jde mi o funkci, ne až tak o umělecký dojem.

Funkčně asi jsou - hodinky se natahují. Ale...

Před minulými Vánoci jsem pořídil 2 ks. První odešel asi za 1 až 2 měsíce, druhý asi po pěti. Za ten první mi vrátily peníze, protože neměli asi jiný kus na skladě, za ten druhý poslali nový kus. Ten zatím jede. (zaklepal jsem na dřevo...) :D

Odesláno

Děkuji za informace.

Hm, to nejsou Nadějné vyhlídky, pane Pipe... :) Snad tedy našetřit více. Vypínat/zapínat jako kolega vojt se mi nechce.

Jak dlouho typografe jede? A necháváš zapnutý stále, nebo jako vojt vypínáš?

Odesláno
Děkuji za informace.

Hm, to nejsou Nadějné vyhlídky, pane Pipe... :) Snad tedy našetřit více. Vypínat/zapínat jako kolega vojt se mi nechce.

Jak dlouho typografe jede? A necháváš zapnutý stále, nebo jako vojt vypínáš?

Dalo by se to řešit taky časovým spínačem.

A nebo to nechat puštěný pořád, myslím, že to nemůže škodit.

Odesláno
škodit - což o to, hodinkám snad ne..Ale jestli by to vydržel natahovač, viz příspěvek typografa.

Pořídil jsem i jeden tátovi a jede taky dobře. Tak snad budeš mít štěstí na kus.

Zeptal bych se jich, jestli je maj na skladě, aby ho mohli případně vyměnit.

Odesláno
dík za skušenosti.

Ještě pár drobností - jak je to s hlučností? A má napájení baterie/siť, nebo pouze síť? Z Conrada webu to nevyplývá (myslím).

Rádo se stalo. Ani to neruší při spaní, je to takový fakt tichý vrnění. Kočka přede hlasitějc.

Napájení pouze síť.

Návštěvník milosklikar
Odesláno
tak jsem udělal pokus:

točil jsem 24h mrtvé omegy

po 20h 46min je opět po nich

tak jsem z toho vydedukoval, že hodina denně bude málo :D

edit. když vezmu v potaz možnosti kalibru, tak se to nenatáhlo ani na půlku

hmmm, tak to jim asi hoď ku denně přidám.. :santa:

díky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...