Toams Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2008 Zdar, potreboval by som pomoct ohladom lunetky na Timex Expedition. Tatovi sa nejak vyzlekla, prvy krat ju este nasiel, na druhy pokus sa to tej mrche ale podarilo a opustila hodinky nadobro. Ak by ste o nejakej vedeli, pripadne o hodinarstve alebo priamo o nejakom dovozcovi, co by mohol helfnut, tak by som bol vdacny. Vnutorny priemer je cca 30mm, vonkajsi 39mm, model by to mohol byt T43391 resp. asi este nejaky starsi model, kedze podla obrazku ma trochu iny remienok a jemne odlisny tvar noziciek, cifernik aj korunky su rovnake. Ta lunetka bola "sprevodovana" s korunkami ozubenim z vnutornej strany. Diky moc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
David Neckar Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Odesláno 30. září 2009 Ahoj, pridavam se k teto zadosti - nevi nekdo, kdo by mohl opravit tyhle hodinky s chybejici otocnou lunetou? Je to asi podobny typ jako je v prvnim prispevku, luneta vypadala velmi podobne. Upadla mi asi po 8 letech pouzivani, ale stejne bych hodinky rad dal jeste dokupy, mam k nim citovou vazbu. Tak kdyby nekdo vedel o firme, ktera by je spravovala, budu rad za kontakt. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
CzechJoker Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Odesláno 30. září 2009 No a kdybyste někdo věděl, kde sehnat originál nylonovo-kožený tah na dámské expeditiony (14 mm), taky bych byl povděčen. Psal jsem dovozci a bez odezvy. Díky...
Dantechno Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Odesláno 30. září 2009 No a kdybyste někdo věděl, kde sehnat originál nylonovo-kožený tah na dámské expeditiony (14 mm), taky bych byl povděčen. Psal jsem dovozci a bez odezvy. Díky... Hele Jokere pred lety jsem kupoval origo Timex zde a prodejce byl fakt v pohode. Zkus ho kontaktovat.
Milil Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Odesláno 30. září 2009 (upraveno) Timex v ČR zastupuje (včetně servisu a náhradních dílů) firma Titan s.r.o. v Pelhřimově: http://www.titanltd.cz/ Upraveno 30. září 2009 uživatelem Milil
David Neckar Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 Zatim diky vsem za odpovedi, muzu zkusit jak strnada v Brne, tak kontaktovat firmu Titan - uvidime jak to dopadne
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se