Karol Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 (upraveno) Zdravím kolegovia dovolil by som si napísat malú skromnú recenziu u nás moc nie známych pilotných hodiniek Air Blue Charlie automatic.Od tejto americkej microbrandovej firmy tu skor poznáme ich modely Deep Blue.Samozrejme ,že si o nejakej americkej výrobe ilúzie nerobím všetko sa vyrába v číne. K samotným hodinkam:Puzdro som volil o rozmere 44mm, je pekne brúsené bez vád a kazov.Spracovanie precízne ako u hodiniek s niekolko násobne vyššou hodnotou.Nožičky aj ked sú dlhkšie dierky na osičky su vrtane viac vzadu takže žiedna škaredá medzera medzi púzdrom a remienkom nehrozi Cifernik jednoduchý s bielymi indexami ,decentné ručičky ,dátumovka na 3tej hodine biela.Myslel som že ma bude rušit nápis s logom Air Blue ale nejak to tam sedi ako rit na šerbli.Decentný nápis na 6tej hodine Charlie a pod nim automatic ma nijak nedráždi a myslim že to tam tiež sedi.Indexy su precízne natisknuté.Celé to zakrýva sklo zo Saphíru s antireflexom. Korunky som sa trochu obával pilotky hodinky som ešte nemal a bál som sa že bude rezat.Po nasadení na ruku som bol milo prekvapený o korunke ani neviem,žiadne ostré hrany a nič čo by ma obtažovalo.Pekný tvar diamantu ako je u pilotiek zvykom a pekné signovanie lietadielkom z loga.Šrobavanie korunky krásne isté s dlhym závitom žiaden zlý pocit že sa ide niečo pokazit. Pohlad na dýnko nam ukazuje na dobre známi strojček Seiko NH35A.Pozerat na nom asi nie je nič moc.Po nakloneni hodiniek vidiet aj plastové púzdro čo nie je teda žiaden chronomagorský zážitok. Remienok pekný čierna lesklá koža pekné biele prešitie,masívna ale nie moc signovaná spona.prekvapili a nity ktoré sú na vrchu aj spodku rovnako pekné.Nosí sa prijmne koža je pomerne makká aj ked hrubá. Je hodné hádam ešte spomenút lumi ktorá je na velmi vysokej úrovni .Použita BGW9 white/blue aj bez nasvecovania zabespečí spolahlivý odpočet času celú noc. Hodinky sa dodávaju v plastovom kufríku s logom firmy Technické údaje:priemer puzdra 44mmrozteč osičiek 50mmcelkova dlžka púzdra 54mmpriemer remienka 22mmsko saphirové s antireflexomkorunka šrobovaciazadné víko s priehladom na strojčekvodotesnost 100mstrojček Seiko NH35A automat s možnostou manualného nátahu a hackingu. Na záver by som rád dodal že hodinky som kúpil v akcii za 150.- dolárov ale prehnaná cena poštovného a poplatky pre darmožráčsku čvargu zdvihli cenu na dvojnasobok.Aj tak ich v podstate možno považovat za 150.-dolarové hodinky ktoré Vám za túto cenu prinesú kvalitne spracovanie, osvedčený Seiko strojček,Saphirove sklo,perfektnú lumi a za danú cenu aj pomerne slušný remienok. O áno zabudol som zas ,že to bude kopírka niečoho ,ale to už si tu rád vypočujem od Vás ja v tých pilotkách nejak prehlad nemám. Na záver sa ospravedlnujem za chyby a hrubky a za foto ktore je robené len starou lumiou 625 viac nezvládnem.Tak prijemne čitanie na zimný večer prajem. Karol Upraveno 27. prosince 2016 uživatelem Karol
kuncák7 Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 Ty hodinky nevypadaji vubec spatne a v tehle cenovce- dobry. Skoda toho vypalnyho/ postovnyho, okolo.
Karol Odesláno 30. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 ...sučastou balenia bol aj nylonovy nato strap a docela im to sekne aj na nom
FreemanTKOZ Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 Pěkné! Co vše ještě bylo v balení? Hodinky jsou pro přepravu zajištěny dobře?
Karol Odesláno 31. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 (upraveno) ....asi maš na mysli nejake tool ale nič ine ako remienok ktory bol prekvapenim lebo na nete ho neuvadzali v kufriku nie je.......asi bezpečnejši sposob zasielky ako molitanom vystlany kufrik zatial nie je.......Hoci dnes sa posielaju hodiky po celo svete v bublinkovej folii a spravidla pridu v poriadku. Upraveno 31. prosince 2016 uživatelem Karol
Karol Odesláno 31. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 ...čo sa tyka presnosti hodinky mam na ruke 13sty den a po prvych par dnoch meškaly -30s teraz to pomaly dobiehaju su asi na -12s to znamena že sa ustaluju do plusu cca +2-3s dennne
Karol Odesláno 16. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2017 ....tak inšpiracia je jasna......ak člen Dlubix dovoli požičiam si tuto jeho paradnu fotku nadhernych hodiniek......original je fakt len jeden a tie hodinky su nadherne
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se