saida Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Zdravím pánové. Omlouvám se,ale chci se tu trochu pochlubit novým přírůstkem.Nejsou první ani jediný na foru,ale tyhle jsou moje.Vánoční dar od manželky opravdu překvapil.Jsem rád ,že po 10letech osvěty pochopila mé potřeby a srovnala si vlastní priority. Eterna je rozhodně má srdeční záležitost.Přidávám pár foto společně s vánočním darem mého pradědy. Škoda ,že se mě nepodařilo zachytit tu super barvu. Pro dnešek asi vše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Parada, gratuluji k Eckum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Taky gratulace k pěkným hodinkám. Měl jsem chvilku na ruce Kontiki XL od místního guru a perfektně seděly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Moc pěkný, taky by mně potešilo, kdyby se doma už konečně "urodilo" a dostal jsem něco hodinkového :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 Moc pekne eterny:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Krásné hodinky, nebylo by víc fotek- na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macmz Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 Krásné hodinky, nebylo by víc fotek- na ruce? Taky bych se přimlouval za foto na ruce, vypadají skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 16. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 Včera po delší době. Zdají se mě hezčí a osobitější než na začátku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se