ptumik Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2017 jsem na tom podobně, mám B Uhr 44 a nějak mě omrzely, budu je muset oživit aspoň překlápěčkou, kdyby se to nezlepšilo, chrona vypadají opravdu dobře..
Max David Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2017 Pěkné pilotky, zajímavé a přitom jednoduché...
Axel Odesláno 31. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 (upraveno) S chronama nejde slapnout vedle... Ja jsem z nich porad stejne nadseny, podobny pocit jsem mel naposledy u bondovek a vubec nevadi, ze cenove jsou nekde jinde. Tady prikladam dnesni rychlocvak, porad jsem je nosil na kozenem NATO remenu a modrem nylonu, chvilku na hnedo-oranzove kuzi a ted jsem zase skoncil zpet u puvodniho setupu s motylkovou sponou.. Upraveno 31. ledna 2017 uživatelem Axel
Jenkiz Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Sou parádní! Koupil jsem si nav b 44 v manuálu ale ty chrona mě začínají brát víc a víc..bych snad oželel i ten manuál...nedávejte sem ty fotky nebo se neznám
kuncák7 Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Axel- moc pekna fotka. Dlouho jsem o nich kdysi uvazoval,ale na tahu. Nakonec mne odrazovala wr ( ja proste hodinky nosim stale a obcas zapomenu, ze je mam na ruce ). Na tom remenu jim to ale fakt slusi.
Axel Odesláno 2. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2017 Dekuju:) Tu vodotesnost u pilotek me nikdy nenapadlo resit, konecne co si budeme namlouvat, jsou to designovky;) jo kdybych byl skutecny pilot, tak bych chtel hodinky s lepsi WR, pac u nich predpokladam vetsi odolnost... I tak ale udavanych 3 atm ocividne staci, tohle jsou moje treti Steiny a nikdy jsem nemel problem s vlhkosti, zamlzenym sklem a podobne. Steiny mam predevsim do prace ke kosili... Btw speedy maji "jen" 5 atm a pritom prosly certifikaci pro vesmirne lety
Hany007 Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 Pecka, s tím hnědým řemenem jsou moc pěkný!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se