Kauly_ci5 Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 Ahoj,Už nějakou dobu čtu tady na foru přízpěvky, rád bych si pořídil své první automaty. Hned na začátku mi oko padlo na Certiny DS-1. Po několika odbočkách se k nim zase vracím. Přesto bych vás rád poprosil, zda byste mi dle svých zkušeností a následujícího popisu nezkusili poradit ještě s nějakou alternativou, než se zcela rozhodnu.Co hledám: automaty pro každodenní nošení, většinu času trávim ve sportovním saku, rozpočet mám nastavený 20 000 - 25 000. Koukám po švýcarských nebo německých značkách. Kromě Certin mě ještě zaujaly Sinn 556 aniv., ale po delší úvaze jsem je vyřadil.Moc děkuju za případné tipy Sent from my iPad using Tapatalk
bandicoot Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 (upraveno) Certinu mam rád, ale je taková málo "chronomagorská", co Archimede Sporttaucher? Luneta je ve třech verzích... https://www.chronoshop.cz/sporttaucher-k/archimede-sporttaucher-k-black Upraveno 30. prosince 2016 uživatelem bandicoot
krži Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 (upraveno) Já mám doma už pres čtvrt roku Certiny DS Action v automatu a jsem hrozně spokojený - vím že je to něco docela jiného než DS 1, ale taky na ně mrkni.Nosím je dá se říci 24/7 a pohoda, jen ten plast v lunetě by mohl být tvrdší - jsem takový omlacovač futer a už ke to na nich poznat Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 30. prosince 2016 uživatelem krži
VitekB Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 DS-1 jsou dobrá volba, černou verzi jsem si koupil už dvakrát...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se