straspol Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Jelen - pokud vím- má být jen ojedinělé osazení původního starého číselníku do těchto hodinek nodate. Nebo se pletu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 mohl by nekdo udelat dajakou vyzualizaciu ve photoshopu? Klidne I nekolik variant Sent from my Q10 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Já si taky myslím, že nemá smysl platit novou matici na jelena. Tolik nás nebude.Ostatně, proč vlastně kategoricky no date? Není to můj případ, ale pokud bude chtít někdo s datumovkou a vezme si k bronzovému pouzdru klasický renovační číselník na PS II, tak v čem je problém? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 (upraveno) Asi v ničem Já bych udělal očíslovanou limitku a k tomu se můžou přidat lidi, co budou chtít třeba jen pouzdro atd. EDIT: ale zas bych to moc nepřeháněl, aby pak nebylo tak, že každé hodinky budou mít jiný cifr - jeden bude chtít datumovku, další jelena a třetí třeba humberta takže možná není od věci se držet nodatu a jen doladit barvu a strojek atd. Upraveno 30. prosince 2016 uživatelem Jörg8X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 30. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Já si taky myslím, že nemá smysl platit novou matici na jelena. Tolik nás nebude.Ostatně, proč vlastně kategoricky no date? Není to můj případ, ale pokud bude chtít někdo s datumovkou a vezme si k bronzovému pouzdru klasický renovační číselník na PS II, tak v čem je problém? V ničem, jen na to není potřeba vymýšlet limitky. Viz původní bronze vlákno, pak se jedná o klasickou renovaci a lze se bez okolků asi přidat do várky. Rád bych v Eltonu ukecal trochu lepší cenu. Tohle vlánko bych rád uržel čistě v nodate rovině a pokud možno z toho nedělal individualizační sámošku. Pokud se neshodneme na jedné, tak max 2-3 barvách cifrů, ve kterých se limitka udrží, kdo bude chtít něco jinýho, tak si to může vyřešit separátně... mimo LE Cifr s jelenem si osadí asi ten kdo bude chtít, max klidně napište zájem (pořád se jedná o nodate) a zjistím cenu. Tuhle fotku jsem si půjčil ve vlákně renovací. Díky korekci bílé vypadá skoro jako bronze, pokud by se někdo hecl a uměl to upravit, mezitím to zkusím sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Co nápisy na cifru? Musí to zůstat takhle "původně"? Co mít třeba rubíny česky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 OK, já jsem nechtěl, aby to vyznělo, že chci nějak nabourávat ducha připravované limitky. Já sám mám představu opatření bronzového pouzdra s armovaným sklem a v návaznosti na to pochopitelně dýnka (klidně klasika v nerezu) korunky, ruček a lunety... Strojek mám, (myslivecký) číselník taky. Klidně půjdu mimo limitku. Bronzového myslivce už chci dlouho. Každopádně jsem rád, že se něco rýsuje a děkuji těm, kteří se v tom angažují!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 30. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 V pohodě, to si ani nemyslím. Však se pak rozhodneš, co ti bude bližší. Stejně se pak budou muset řešit strojky a po minulých zkušenostech je i toto vhodný udělat hromadně. Zvlášť když bude potřeba tam vykuchat datumovou nádstavbu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Tohle je vlákno pro nodaty. To bych tady respektoval. Jak je psáno v mateřském vláknu, další verze přijdou a řešit to budem tak, aby to bylo přínosné pro všechny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 30. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 No tak jsem něco spatlal, ale neumím tomu pořádně poladit barvičky, tak prosím o shovívavost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 31. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Tak jsem trochu pořešil tu červenou ještě .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Tak beru zpátky - dle vizualizace by se v tom bronzu ten myslivec ztrácel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Tak jsem trochu pořešil tu červenou ještě ....Myslím, že pěkné Elton by nám ale mohl udělat vizualizace přesně podle barvy, která bude na cifru, ne? Ještě bych zkusil modrou a zelenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 (upraveno) Za mě vede černý ciferník. Když se budou hodinky i nosit, dojde k vytvoření patiny na bronzu - takže do zelena (?). A to mi k červené pasuje míň, než k černé. Upraveno 31. prosince 2016 uživatelem Libor_OV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 31. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Věřím, že Elton vizualizace udělá, jen to bude asi chvíli trvat, tak jsem zatím nějaký barvičky zkusil napatlat sám...berte to ale jen jako nástřel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 1) Lamiczka - kalibr 68.4, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta2) Straspol (12) -kal.dle dohody, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová lun3) Jörg8x - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, bronzová luneta (alt. plastová taky může být)4) Marcus (18) - kalibr dle dohody, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta5) m.n. - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, plastová luneta (alt. bronzová taky může být)6) Jimmy123 - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, plastová luneta (alt. bronzová taky může být)7) malda - cal. 68.4, cifr je mi jedno - mám NOS myslivce, DLC dýnko, plastová luneta, pro mě ideálně v zelené...8) James24 - cal. 68.3 (dle dohody), cifr černý (tmavě zelený), DLC dýnko, plastová luneta9) Petr72 - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, bronzová luneta (alt. plastová)10) Rick 71 - kalibr dle většiny, vínový cifr, DLC dýnko, bronzová luneta11) AndyAaron (posl. č. limitky) - kalibr dle dohody, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta12) Kristian.nov - kal. 68.3, černý cifr, dýnko plné nebo průhled, plast. luneta (ale klidně i ten bronz)13)Miroslavek- kalibr 68.4, černý a vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta16) sibir - kalibr dle většiny, černý cifr, DLC dýnko, plastová luneta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 1) Lamiczka - kalibr 68.4, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta2) Straspol (12) -kal.dle dohody, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová lun3) Jörg8x - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, bronzová luneta (alt. plastová taky může být)4) Marcus (18) - kalibr dle dohody, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta5) m.n. - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, plastová luneta (alt. bronzová taky může být)6) Jimmy123 - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, plastová luneta (alt. bronzová taky může být)7) malda - cal. 68.4, cifr je mi jedno - mám NOS myslivce, DLC dýnko, plastová luneta, pro mě ideálně v zelené...8) James24 - cal. 68.3 (dle dohody), cifr černý (tmavě zelený), DLC dýnko, plastová luneta9) Petr72 - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, bronzová luneta (alt. plastová)10) Rick 71 - kalibr dle většiny, vínový cifr, DLC dýnko, bronzová luneta11) AndyAaron (posl. č. limitky) - kalibr dle dohody, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta12) Kristian.nov - kal. 68.3, černý cifr, dýnko plné nebo průhled, plast. luneta (ale klidně i ten bronz)13)Miroslavek- kalibr 68.4, černý a vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta14) Honza.manta - červený nebo černý cifr, kalibr 68.něco, DLC dýnko, plastová luneta15)16) sibir - kalibr dle většiny, černý cifr, DLC dýnko, plastová luneta Za mě vede černý ciferník. Když se budou hodinky i nosit, dojde k vytvoření patiny na bronzu - takže do zelena (?). A to mi k červené pasuje míň, než k černé. Já bych spíš řekl, že to černá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 31. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 1) Lamiczka - kalibr 68.4, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta2) Straspol (12) -kal.dle dohody, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová lun3) Jörg8x - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, bronzová luneta (alt. plastová taky může být)4) Marcus (18) - kalibr dle dohody, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta5) m.n. - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, plastová luneta (alt. bronzová taky může být)6) Jimmy123 - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, plastová luneta (alt. bronzová taky může být)7) malda - cal. 68.4, cifr je mi jedno - mám NOS myslivce, DLC dýnko, plastová luneta, pro mě ideálně v zelené...8) James24 - cal. 68.3 (dle dohody), cifr černý (tmavě zelený), DLC dýnko, plastová luneta9) Petr72 - kalibr dle většiny, vínový cifr (alt. černý taky může být), DLC dýnko, bronzová luneta (alt. plastová)10) Rick 71 - kalibr dle většiny, vínový cifr, DLC dýnko, bronzová luneta11) AndyAaron (posl. č. limitky) - kalibr dle dohody, černý nebo vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta12) Kristian.nov - kal. 68.3, černý cifr, dýnko plné nebo průhled, plast. luneta (ale klidně i ten bronz)13)Miroslavek- kalibr 68.4, černý a vínový cifr, plné DLC dýnko, plastová luneta14) Honza.manta - červený nebo černý cifr, kalibr 68.něco, DLC dýnko, plastová luneta15) sibir - kalibr dle většiny, černý cifr, DLC dýnko, plastová luneta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Věřím, že Elton vizualizace udělá, jen to bude asi chvíli trvat, tak jsem zatím nějaký barvičky zkusil napatlat sám...berte to ale jen jako nástřel zelené supr červená by měla být trochu tmavší a méně červená, ale pro představu to je výborný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 31. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 zelené supr červená by měla být trochu tmavší a méně červená, ale pro představu to je výborný Ještě jsem ji trochu ztmavil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se