Ondrej71 Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Jak to vypadá, všichni mají zaplaceno a v Eltonu už se pracuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 22. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2017 Nesdílím tvůj optimismus.Já tedy mám zaplaceno už měsíc a celkem rád bych věděl, na koho konkrétně se vlastně čeká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2017 Vždycky se to tímhle zdrží. Nic nenaděláš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 22. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2017 Já jen, že bych chtěl stihnout ty vánoce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 2. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 Termín, který byl oznámený (závěr listopadu), je stále platný. Dle informací z Eltonu jsou již hotová pouzdra...práce začala před komplet zaplacením záloh (do dnešního dne chyběly 4 platby) Omlouvám se, že tu veřejně neperu špinavý prádlo (strojky, zálohy, ...), myslím, že to beztak nikoho nezajímá a stačí, že si s tím dělám hlavu já... Budu rád, když se dotazy a komentáře omezí na tohle vláko a pokud máte pocit, že Vám některá informace zásadně chybí, neváhejte mi prosím napsat SZ - možností je spousta.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 He he, az ted jsem si vsiml vlakna... pobavilo me, ze se to cele odstartovalo moji starou fotek renovovanych Sportu II. A mimochodem byly fakt skvele, takze vam preju hodne stesti, a at to vyjde, panove! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 4. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan S. Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Juch juch! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Vyzera to perspektivne Odoslané z SM-A320FL pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Púzdro bude klasické leštené alebo bude mať brus ako napr. červené PS II? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 ...IMG_20171003_101011.jpgTak to by ten listopad asi mohl klapnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 Mám zaplaceno, snad OK :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Zdravím bronzovkáří, máte nějaký typ na černou sponu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 18. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Černou sponu umí na kaučuku dodat přímo Elton, další varianta je remake původního řemínku od hovorky - guma s černou plastovou sponou, další možnost je koupit na ebay/aliexpresu Jinak update z eltonuuž jsou ve výrobě cifry a ručky, fotku bohužel nemámposlední opozdilec zaplatil tento týden, já jen aby zas někdo neměl ukřivděnej pocit, že na to jako kašlu...termín stále držíme beze změny (úhrady na to neměly vliv) - potvrzeno v pondělí ze strany Eltonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Super info, díky. Jen ještě jedna otázečka: je ta spona s logem PRIM? Pokud ne, udělají mi ji na přání? Převzal jsem Davidův kus s číslem 0. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Signovana spona je tusim za +100 Kc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 19. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Jestli se nepletu, tak kaučuk s černou sponou je 1300 + případně 100,- za signaci na sponě, jak psal Jorg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Kaucukovy s DLC sponou a logem Prim - 1500Kč s DPH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Dekuji za odpoved, kluci Maji i i modry kaucuk, nebo jenom cerny a sedy? Lze objednat jenom sponu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Myslim, ze ti samotnou sponu klidne prodaji. Ale neptal jsem se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se