bedan Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 Mas asi na mysli Portofino? Omlouvám se spletl jsem se. Myslel jsem Portofino.
kopl2005 Odesláno 12. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2008 to kasper - tak jak to včera dopadlo??
Kasper Odesláno 12. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2008 (upraveno) Dopadlo to asi takto... Nasiel som model, doslova vysneny, ktory vyhovuje vsetkym mojim poziadavkam a po kazdej stranke naplna moju predstavu o kvalitnych nadcasovych hodinkach, z ktorych sa budem tesit teraz a takisto o 30 rokov a potom aj deti, vnuci....to uz predbieham Ma to ale jednu, vlastne dve male chybicky krasy... 1 - cena je vyssia ako som planoval, cize musim "trosku" prisetrit 2 - model uz nie je v standardnej produkcii, cize musim hladat,hladat,hladat... Ale, nevadi...vybrate je, ine nechcem. Radsej zaplatim viac za TIE HODINKY, ktore su pre mna ako uliate, ako menej za hodinky sice vyborne, ale stale budem mat malinke pochybnosti a budem vymyslat a spekulovat a nakoniec by som ich mozno predal a kupil si ine a tak dokola. Takze asi tak. Dakujem Vam za Vase podnetne prispevky. Takmer by som zabudol... Su to tieto...IW371303 Upraveno 12. ledna 2008 uživatelem Kasper
xlaque Odesláno 12. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2008 Vyborny vyber Doppelchronograph,su to naozaj prave hodinky a som rad,že som sa aj ja prihovaral za radu 3717. A vôbec neprehaňaš,aj vnuci budu mať ešte radosť
Jivl Odesláno 13. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2008 Super výběr! Když jsem si u Dušáka kupoval Omegy, tak jsem měl čas civět po vitrínách. Kupovat si druhé oblekovky, tak jdu do "IWC portuguese", tedy jestli bych na ně měl Ještě před tím jsem si prošel takovým kolečkem okouzlenosti z rolexek, bondovek, přeplácaných breitlingů apod. a klasika mne nebrala. Postupně se mi však začínala líbit více a více. A že jsi si vybral tyto jsem rád. Ve vitríně vypadaly nádherně!
kopl2005 Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2008 blahopřeji k výběru! Ale upřímně Listenpreis: 7.400,- ? je dost síla. Vypadají skoro stejně jako IWC FLIEGER CHRONOGRAPH kde je cena poloviční v této cenové třídě bych už šel do IWC Portugues
Kasper Odesláno 14. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2008 ceny sa pohybuju okolo 6.000 EUR. Za novy model.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se