Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 87
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Dopadlo to asi takto...

Nasiel som model, doslova vysneny, ktory vyhovuje vsetkym mojim poziadavkam a po kazdej stranke naplna moju predstavu o kvalitnych nadcasovych hodinkach, z ktorych sa budem tesit teraz a takisto o 30 rokov a potom aj deti, vnuci....to uz predbieham

Ma to ale jednu, vlastne dve male chybicky krasy...

1 - cena je vyssia ako som planoval, cize musim "trosku" prisetrit

2 - model uz nie je v standardnej produkcii, cize musim hladat,hladat,hladat...

Ale, nevadi...vybrate je, ine nechcem. Radsej zaplatim viac za TIE HODINKY, ktore su pre mna ako uliate, ako menej za hodinky sice vyborne, ale stale budem mat malinke pochybnosti a budem vymyslat a spekulovat a nakoniec by som ich mozno predal a kupil si ine a tak dokola.

Takze asi tak.

Dakujem Vam za Vase podnetne prispevky.

Takmer by som zabudol...

Su to tieto...IW371303

post-461-1200172959.jpg

Upraveno uživatelem Kasper
Odesláno

Super výběr!

Když jsem si u Dušáka kupoval Omegy, tak jsem měl čas civět po vitrínách. Kupovat si druhé oblekovky, tak jdu do "IWC portuguese", tedy jestli bych na ně měl :thumbsup_anim:

Ještě před tím jsem si prošel takovým kolečkem okouzlenosti z rolexek, bondovek, přeplácaných breitlingů apod. a klasika mne nebrala. Postupně se mi však začínala líbit více a více. A že jsi si vybral tyto jsem rád. Ve vitríně vypadaly nádherně!

Odesláno

blahopřeji k výběru! Ale upřímně :) Listenpreis: 7.400,- ? je dost síla. :) Vypadají skoro stejně jako IWC FLIEGER CHRONOGRAPH kde je cena poloviční :) v této cenové třídě bych už šel do IWC Portugues :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...