Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, 

rád bych se zeptal jestli by nekdo nevedel pomoci s identifikaci Omegy 30T2 podle vyrobniho cisla, ktere je 104 646 22.

Jakakoliv informace je vítaná, i to treba kde se zeptat.

Děkuji!

Odesláno

A co bys chtěl vlastně identifikovat? Podle pomocných tabulek, co jsou volně dostupné na netu, je orientační datum výroby hodinek s takovým výrobním číslem někde kolem roku 1944. Společnost Omega dává možnost obrátit se s dotazem na ně a oni ti podle sériového čísla zjistí všechny informace, které mají v dokumentech - typ hodinek, strojek, den výroby, kam byly expedovány a případně i další informace. Jen tato služba stojí, pokud se nepletu, 120 CHF.

Odesláno

A pokud by je v archivu neměli, rádi si je vymyslí :)

Toto můžu pro zájemce udělat podstatně levněji, dejme tomu za 500 Kč :D

Tedy Karlosi, neveril bych, ze budu opravovat zrovna Tebe ;-). U Omega ve svajcu si bohuzel nic nevymysli. Mam letecke Omegy po dedovi, to vis. Chtel jsem si nechat poslat certifikat za onich 120 svycarskych franku. Poslal jim vsechna vyrobni cisla a reagovali docela rychle. Zrovna jsem se hodinkami trefil do jejich poskozene casti archivu. Takze jedine co mi mohli rict, ze jsou od nich a s omluvou mi vratily penize zpet na ucet.

Odesláno

Je to tak, sice si to nechaji zaplatit, ale tezi z archivu ktery si vedou pres 100 let. Nevim ktera dalsi znacka toto nabizi v takovem rozsahu.. Co me poslali, vzdy sedelo vcetne zeme dodani

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...