Roman-ZA Odesláno 24. října Nahlásit Odesláno 24. října sa to nejako dlho neohrialo: YEMA Superman Heritage
cali Odesláno 24. října Nahlásit Odesláno 24. října Nam docela zalusk na biele Supermany dato... Je to s nimi vazne take zle pokial ide o QC?
Roman-ZA Odesláno 24. října Nahlásit Odesláno 24. října ja som problem nemal, ani pri nakupe a ani pri reklamacii. komunukovali, zabezpecili kuriera na ich naklady. opravili v stanovenej lehote. este tam aj nejaku 12% zlavu na dalsi nakup.
cali Odesláno 28. října Nahlásit Odesláno 28. října Popravde trochu som dufal ze aspon traja clenovia napisu: "Kupil som, nic im nebolo, mam ich uz rok!" 1
Prochy68 Odesláno 30. října Nahlásit Odesláno 30. října V 28. 10. 2025 v 22:43, cali napsal: Popravde trochu som dufal ze aspon traja clenovia napisu: "Kupil som, nic im nebolo, mam ich uz rok!" Mam Superman Heritage GMT a Navygraf chrono dele nez ro a nic jim nebylo :-). Ovsem na ruce kazde cca 10x.
cali Odesláno 2. listopadu Nahlásit Odesláno 2. listopadu (upraveno) Nasiel som asi prve unboxing video,... Uniklo mi nieco, alebo sa mu za cely cas co s nimi nacvicuje tie hodinky nerozbehli? Upraveno 2. listopadu uživatelem cali
STRKKT Odesláno 3. listopadu Nahlásit Odesláno 3. listopadu Vteřinovka se pohnula o 15 vteřin. Myslel jsem si, že má třeba vytaženou korunku, ale při bočním záběru je vidět, že je zašroubovaná. Je to divné, já jsem onehdy jenom sáhl na hodinky v hodinkovnici a aniž bych je natahoval, některé šly další půl hodiny až hodinu a půl... A tady s nimi manipuluje, takže se rotor musí vrtět a nic.
Divers Odesláno včera v 15:45 Nahlásit Odesláno včera v 15:45 (upraveno) 6 minutes ago, Roman-ZA said: in-house, ci Sellita? In house: Yema2000 Upraveno včera v 15:49 uživatelem Divers 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se