Přejít na obsah

Rotary

Doporučené příspěvky

Nedávno jsem při hledání vintage hodinek narazil na značku Rotary. Konkrétně se mi moc líbí model ocean avenger. Cena okolo 4 tisíc, quartz, vodotěsnost. Má někdo zkušenosti se značkou? Její pověst? případně nějaké fotky ocean avengerů? (originální omegy za statisice pro mě nepřipadají zatím v úvahu) Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To bych nebral, quartz ze švýcar, na takovou cenovou investici ti stačí Timex nebo Casio/Seiko.

Ze Švýcar až budeš mít na klasickou mechaniku a na kůži, úroveň tak od Certiny výše, ale když na to není, tak to nedohoníš levným quartzem. Vem zkraje japonce, nebudeš muset nikomu vysvětlovat, že máš nízké vstupní náklady....

Rozhodnutí je ovšem na tobě, Rotary má krám v Praze, ale modely na mě neučinily dobrý dojem, ale už je delší čas, to je pravda.... :notworthy:

Upraveno uživatelem eloga
Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Mno, jen na okraj - guartzové Rotary nosím už deset let, jsou to moje hodinky na všední den i na práci a jediné bateriové, co mám. Jejich obchodní název (označení) si už nepamatuju, jsou zcela klasického střihu, 35mm, retrociferníček s modřenými ručkami a mimostředkou bez datumu, se šroubovací korunkou (Dolphin standard.) Žlutý povrch se neodírá a šlapou opravdu velmi přesně, mění se jen baterka a občas kožený pásek (původní sponu přehazuju.) Na to, že stály pět tisíc a jsou deset let prakticky denně na ruce v dobrém i zlém, za mě klobouk dolů! :notworthy:

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • Po roku...

Ahoj. Nemůžu to nikde najít. Nosím Rotary Editions 100c už nějakou dobu. Dole na víku je pětimístné číslo, o kterém jsem si dlouho myslel, že je to sériové číslo právě tohohle kusu, ale napadá mě jestli to spíš není číslo celé série. Můžete mi to prosím upřesnit. Děkuju moc

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...