VRJ Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 Nádhera, gratuluji ke svělé volbě !!! mám starší černé PO a oranžové PO Chrono. Jsou to nádherné kousky. Nosím je jen občas, ale o to raději. Teď se ve mně po letech opět probudil hodinkář a přemýšlím o něčem modrém. Zaujal mě Breitling Superocean Heritage, a jedna z variant jsou i modré PO. Ale už by mi bylo asi blbé mít troje stejné :-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Za mě jsou tyto hodinky Top škoda že na ně nemám patrony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany007 Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Paradni! Gratulace!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 22. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2017 Paradni! Tak určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subaru3958 Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 pěkný kousek ...jaký máš obvod zápěstí ? díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 26. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 pěkný kousek ...jaký máš obvod zápěstí ? díky za infoAsi tak 18 - 18,5 cm. Sedi paradne, univerzalni rozmer tech 43,5mm :-) Obcas me ale stejne napada, vyzkouset zase neco jineho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 31. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 METAS je holt METAS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doq111 Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 Ja mam pocit ze cokolvek by clovek kupil z rodiny Seamaster tak chybu neurobi, podla mna najkrajsia rodina vo svete hodiniek. PO si snad raz kupim ale najskor mi bude musiet zhrubnut ruka. Gratulujem k vyberu skvela volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda88 Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 NADHERNA PRACE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vera8888 Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Jsou to pěkné hodinky,ale já mám stejně radši potápky od Breitlingu.A to jsem mohl minule koupit PO jen za 42tis. v super stavu.Asi jsem udělal chybu.Jedny by se mi doma neztratily.Tak někdy příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaSt Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 A ještě to balení Ta modrá stále mění svůj odstím, nemohu z nich spustit oči a uvažuji prodat všechny svoje ostatní hodinky Tohle balení je "prasárna", myšleno samozřejmě v dobrý. Neskutečný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barackpalenka Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Tak neviem čo je krajšie, či tá krabica alebo hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Naprosto tě chápu, dobrá volba a ať slouží a dělají radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Vypadají suprově, gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Krabice je mega. Normálně má bržděný sklapování, dojede sama.Úplně škoda v provozu otloukat hodinky, ke kterým je takový balení a spešl METAS čipová karta. A tak nosim SKX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kmotr Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 Achhhh....ta barvička je TOP....moje srdcovka OMEGA... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se