TomAnt Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Proste som musel... Sent from my iPhone using Tapatalk
OndraPod Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Super! Ani nevim jestli mi to datum vadi, ale urcite bych si zvyknul
TomAnt Odesláno 7. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 (upraveno) To su tie nove nie?Ano, od decembra. Zatial 10 kusov. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 7. ledna 2017 uživatelem TomAnt
huhu4d Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Super. Gratulujem. Island som dal v lete a js watch bola samozrejmost. Maju krasny maly obchodik a par peknych kuskov. Ak sa tam opat dakedy vratim planujem kupit klasicke sif narty
wizard-ov Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 Gratulace ! Líbí se mi jejich reklamy na netu. Krásná stylizace a jemný humor...Btw, koupil jsi je ?
Blues Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Umístění datumovky ruší. Asi úplně bez datumovky. Když si ji odmyslím, ten cifr úplně vtahuje. Tak to má být, aby se člověk na hodinky díval a měl z toho radost, přímo zážitek.
TomAnt Odesláno 10. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Gratulace ! Líbí se mi jejich reklamy na netu. Krásná stylizace a jemný humor...Btw, koupil jsi je ?Ano, sme v sekcii Pochvalte se novymi prirustky Mimochodom, este stale su JEDINE, ktore maju cierny datumovnik. Takze tie co ma nafotene na ofic webe su moje, heh. Standardne ich robi s bielym... Priebezne checkujem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se