Přejít na obsah

Omega Speedmaster - Speedy Tuesday LE

LovecK

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 450
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Já fakt budu muset nějak prozkoumat ty další tahy a zjistit co na nich vidíte :D Na současných sem mi právě nejvíc líbí ten kvalitní, masivní, šroubovaný tah s excelentní sponou. Ty staré mi připadají jako tahy od starých Casio :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já fakt budu muset nějak prozkoumat ty další tahy a zjistit co na nich vidíte :D Na současných sem mi právě nejvíc líbí ten kvalitní, masivní, šroubovaný tah s excelentní sponou. Ty staré mi připadají jako tahy od starých Casio :)

Mne se k Moonum novy tah vubec nehodi, o kvalite a zpracovani ale neni sporu... Na kazdych jinych hodinkach bych plechovej tah zkritizoval, ale na Moony (podle me, nikomu to nenutim) musis koukat v historickych souvislostech, k nim to neskutecne sedi, on i novej kus vypada jak vintage hodinky po tatovi/dedovi... Jak budu mit chvilku, pokud me nekdo nepredbehne, nafotim to z knizky MWO.. Obzvlast k tritiovkam pak nemuzes nic jineho ani vzit, nez bud plech nebo 1479, pripadne 1499, ale ten uz hodne "smrdi" novym  ^_^ Novy tah, trebaze super kvalitni, ma na muj vkus az moc moderni design a pokud se nepletu, tak zadne zuzeni.. 

Odkaz ke komentáři

Dost záleží i na tom z jakýho období ty moony jsou- na moony ze sedmdesátek je blbost dát novej, na nablejskaný nezažloutlý mlaďochy zas dát 1171, pro mě je to o celku (vyjímkou jsou ST, těm bych klidně něco starýho pořídil)...ale je to prostě subjektivní věc, ať si koneckonců dělá každej co chce....každopádně zúžení je fajn a to novejm tahům jednoznačně chybí

Upraveno uživatelem sashator
Odkaz ke komentáři

Tak, on ten nový tah má zúžení z 20 na 18 mm. To není tak strašné, řekl bych. 16 může být ještě pohodlnější, samozřejmě. Já jen když vidím za kolik tady chodí tahy z plechovou trhací sponou a plechovými koncovkami, jde mi z toho hlava kolem. Teď to jen nepochopit a nespadnout ještě do hledání optimálního tahu, jinak jsem v hajzlu :D

Odkaz ke komentáři

Dost záleží i na tom z jakýho období ty moony jsou- na moony ze sedmdesátek je blbost dát novej, na nablejskaný nezažloutlý mlaďochy zas dát 1171, pro mě je to o celku (vyjímkou jsou ST, těm bych klidně něco starýho pořídil)...ale je to prostě subjektivní věc, ať si koneckonců dělá každej co chce....každopádně zúžení je fajn a to novejm tahům jednoznačně chybí

Jasny, kazdymu sedi neco jinyho.. Navic Moony konecne vypadaji na vsem dobre :) 

Tak, on ten nový tah má zúžení z 20 na 18 mm. To není tak strašné, řekl bych. 16 může být ještě pohodlnější, samozřejmě. Já jen když vidím za kolik tady chodí tahy z plechovou trhací sponou a plechovými koncovkami, jde mi z toho hlava kolem. Teď to jen nepochopit a nespadnout ještě do hledání optimálního tahu, jinak jsem v hajzlu :D

Taky mi jde z toho hlava kolem, ale bude hur, tak s nakupem plechace moc neotalet.. Za tech 10 litru v prodejnim vlakne to byla jeste fajnova cena  :D A jestli myslis posledni verzi tahu 1958/957, tak ten by nemel mit zadne zuzeni.. Ses si jistej..? :angel:  

Odkaz ke komentáři

Jasny, kazdymu sedi neco jinyho.. Navic Moony konecne vypadaji na vsem dobre :)

Taky mi jde z toho hlava kolem, ale bude hur, tak s nakupem plechace moc neotalet.. Za tech 10 litru v prodejnim vlakne to byla jeste fajnova cena :D A jestli myslis posledni verzi tahu 1958/957, tak ten by nemel mit zadne zuzeni.. Ses si jistej..? :angel:

Můj tah má na sobě napsány tři čísla STZ004195 na straně u 6. hodiny a STZ004196 na straně u 12. hodiny. Na sponě je číslo STZ004194. Tah se opravdu zužuje na 18 mm. Vše na šroubky. Vyhrabal jsem i staré pravítko abych to mohl vyfotit :D91e42e7e75f273992a724ec14cd7fd03.jpge407c20d71f19f06d5203f76628ab3d3.jpg

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Taky mi jde z toho hlava kolem, ale bude hur, tak s nakupem plechace moc neotalet.. Za tech 10 litru v prodejnim vlakne to byla jeste fajnova cena :D

Za 10 to byla fajn cena. Ale ono i tech cca 14, co stoji novej u AD, se dá přežít

Já měl ty nové tahy i staré plechové, ale osobně mám Moony ted asi nejradeji na kůži. A ani mesh není špatnej

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odkaz ke komentáři

Návštěvník dabelM

Dear Speedy fan,

HAPPY NEW YEAR!

There's an upside to waiting for your watch to arrive? how sweet it feels when it's finally yours!

Almost all of the #SpeedyTuesday watches have now been sent and the remaining watches will be on the wrists of their owners in January.

We can also tell you that 2018 is definitely going to be another Speedy year. You'll be among the first to know.

Thank you again for supporting OMEGA in 2017.

Best wishes to you, your friends and family.

I wish you a wonderful 2018.

Raynald Aeschlimann

Raynald Aeschlimann

OMEGA President and CEO

? OMEGA SA

speedytuesday@omega.ch

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...