Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

vsak to taky byl hodne blbej napad :-D

mel jsem nejake zatmeni

kazdopadne jste me urcite nahlodali a spravne nasmerovali, myslim, ze poridim (spis prikoupim) 2220.80, ty budou pro me ty prave

diky moc

• Odpovědi 58
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

za me urcite vlnkovany :) a dokonce 2531.80.00 radsi nez 2220.80

2531.80 se lip nosi (jsou nizsi), maj cal. 1120 (upravena 2892-A2), coz sice neni co-axial, ale je presnej a spolehlivej a navic je i levnejsi na servis (nemusi k AD)

Jediny co, tak na 2220.80 se mi vic libi prave cervenej napis Seamaster.

Tot muj nazor.

Vony bondovky jsou neco jako 911, at se tam zmeni cokoli, lidi proste brblaj ze uz to neni jako driv :D :D

Upraveno uživatelem brownwld
Odesláno

zase kus pravdy, moje 2531.80 delaji - 1s/24h

vyska 2220.80 mi vadit nebude, maji ale hlavne to, co mi na mejch chybi, hlavne tedy to plasticke logo a indexy

Odesláno (upraveno)

jsou super-ja je mel nekolikrat-jak tyhle,tak bez plastickych indexu,v oceli,v titanu,modry,cerny...

sorry,ze Ti do toho kecam,ale jestli chces bondovky-chrona to nebyly...

Upraveno uživatelem snake
Odesláno

diky, ze jsou dobry vim, me se hodne libi :-)

otazku jsem spis myslel tak, jestli doporucujete i u takto relativne novych hodinek nakup bez papiru, nejak se s tim peru, diky

Odesláno

to je jasnacka, jenom se peru s tim, jestli chci vlastnit takove watche bez papiru, i kvuli potencionalnimu budoucimu prodeji, asi si radeji pockam, diky

Jedine po kontrole u AD, kde overi pravost, posoudi stav hodinek a odhadnou pripadny servis.. :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

nebudu zakladat nove tema, zkusim se zeptat tady.

je prosim mozne na 2531 (2541) vymenit pouze vlozku lunety?, u ofrei.com jsem si vsiml, ze prodava jenom lunety cele, za ranec, ale jinde lze koupit i vlozky samotne.

s tim souvisi i druha otazka, u mech 2531 je vlozka malinko vyosena, lze to rozebrat a napravit? planuju to pripadne nechat udelat az v ramci servisniho intervalu ale dobre vedet.

diky moc

Odesláno (upraveno)

z nedostatku jinych prilezitosti zitra porizuju quartzovky 2541.80, nemuzu se dockat, svrbi me portmonka :-)

OV68a.gif

Upraveno uživatelem beeman
Odesláno

no, medzi sviatkami som sa rozhodoval medzi tvojimi a tymito quartzkami, vtedy si vyhral ty, lebo boli na zlatom podnose :-) pre tie druhe by som vtedy musel na Moravu, ale nakoniec si cestu ku mne nasli a dnes prisla Morava za mnou do Prahy, tak nebolo co riesit :-)

no ty vole, ty si sa ale rozbehol. double bond.  :clap:

Odesláno

diky, to je fakt ranec.

a takova blba otazka, kdybych sehnal vlozku, je mozne tuto vymenit treba mimo autorizovany servis nejakym sikovnym hodinarem? 

nenasel jsem, jakym zpusobem je tam pridelana, laicky se mi zda, ze je jenom prilepena

diky moc

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...