Přejít na obsah

hodinky Prim automatic

Doporučené příspěvky

Dobrý den, prosím o radu chtěl bych jako dárek koupit synovi k narozeninám nějaké hodinky, našel jsem tyto hodinky Prim cena je okolo 8 tis.kč

Prim - W01C.10060.A

můžete mi napsat Váš názor nebo o radu o nějakých podobných nebo lepších  hodinkách?  děkuji předem Ivo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den, prosím o radu chtěl bych jako dárek koupit synovi k narozeninám nějaké hodinky, našel jsem tyto hodinky Prim cena je okolo 8 tis.kč

Prim - W01C.10060.A

můžete mi napsat Váš názor nebo o radu o nějakých podobných nebo lepších  hodinkách?  děkuji předem Ivo

Za ty prachy cokoliv jiného. Toto opravdu není příliš vyzrálá volba. A ani nebudeš muset moc navyšovat budget, zůstaneš-li u quartzu.

Odkaz ke komentáři

Prim - W01C.10060.A

Také bych ti poradil koupit za tyhle peníze něco jiného.

Třeba ty parádní Seika, co doporučuje JanNovakJan.

Odkaz ke komentáři

abych v tom udelal OP jeste uplne jasno - jedny hodinky PRIM vyrabi spolecnost Elton Hodinarska (Prim Manufacture 1949) a jedny hodinky PRIM vyra... eeee, teda z ciny dovazi a prodava spolecnost MPM Quality. mistni forum je plne sahodlouhych rozboru valky mezi temito dvema, ja osobne mam nazor, ze MPM se jen prizivuje na retro vlne a nostalgickych koupechtivych neznalych cechu a proto bych si je nikdy nekoupil a kazdeho bych od koupe odrazoval.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...