ivko9 Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Dobrý den, prosím o radu chtěl bych jako dárek koupit synovi k narozeninám nějaké hodinky, našel jsem tyto hodinky Prim cena je okolo 8 tis.kč Prim - W01C.10060.Amůžete mi napsat Váš názor nebo o radu o nějakých podobných nebo lepších hodinkách? děkuji předem Ivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Fuj, za ty peníze mu kup radši nějaká Seika, než tuhle Čínu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Má pravdu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 (upraveno) Fuj, za ty peníze mu kup radši nějaká Seika, než tuhle Čínu.Je to trapas s tou znackou! Uznavam. :-(Minuly tyden se mi taky kamos pochlubil co dostal pod stromek.Bylo mi to blbe, tak jsem je jen tak prehlidl a otocil rec jinam. Upraveno 12. ledna 2017 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Kdyby tam byla aspoň Miyota, tak se to dá. Ale tohle fakt ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Dobrý den, prosím o radu chtěl bych jako dárek koupit synovi k narozeninám nějaké hodinky, našel jsem tyto hodinky Prim cena je okolo 8 tis.kčPrim - W01C.10060.Amůžete mi napsat Váš názor nebo o radu o nějakých podobných nebo lepších hodinkách? děkuji předem IvoZa ty prachy cokoliv jiného. Toto opravdu není příliš vyzrálá volba. A ani nebudeš muset moc navyšovat budget, zůstaneš-li u quartzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Třeba tyto http://www.helveti.cz/seiko-ssc293p2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 JanJan: Tyhle Seika by byly fajn, ale ten tisk číslic fláknutý přes subciferníčky, to je teda designová lahůdka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Spíš bych řekl, že to má důvod v lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Jinak se dělají i modely bez těch číslic, cena stejná http://www.helveti.cz/seiko-ssc009p3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 No jo, nosit jedině v noci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Třeba tyto http://www.helveti.cz/seiko-ssc293p2jo, ty jsou parádní a v přesném budgetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Dobrý den, prosím o radu chtěl bych jako dárek koupit synovi k narozeninám nějaké hodinky, našel jsem tyto hodinky Prim cena je okolo 8 tis.kčPrim - W01C.10060.Amůžete mi napsat Váš názor nebo o radu o nějakých podobných nebo lepších hodinkách? děkuji předem IvoTaké bych ti poradil koupit za tyhle peníze něco jiného.Třeba ty parádní Seika, co doporučuje JanNovakJan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Každopádně si tady dohledej sáhodlouhé debaty okolo MPM. Já bych tyhle čínský hodinky z principu nekoupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 abych v tom udelal OP jeste uplne jasno - jedny hodinky PRIM vyrabi spolecnost Elton Hodinarska (Prim Manufacture 1949) a jedny hodinky PRIM vyra... eeee, teda z ciny dovazi a prodava spolecnost MPM Quality. mistni forum je plne sahodlouhych rozboru valky mezi temito dvema, ja osobne mam nazor, ze MPM se jen prizivuje na retro vlne a nostalgickych koupechtivych neznalych cechu a proto bych si je nikdy nekoupil a kazdeho bych od koupe odrazoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivko9 Odesláno 13. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Děkuji moc za radu všem, ještě, že jsem je nekoupil Ivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se