DavidC3 Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Tyyy jo pecka. Ty oranžové nemají chybu. Ten silikon k tomu sedne a víc se mě libí oranžový číselník :-)
orol Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 Tak, už jsem taky šťastný majitel PVD - tedy DLCeček Vojtovi patří díky
Primoš Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Odesláno 8. května 2017 (upraveno) Tak Vojto, konečně jsme se dočkali. Upraveno 8. května 2017 uživatelem Primoš
jirka44 Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Chtel bych podekovat Vojtovi za skvelou a rychlou praci na pouzdre, diky ktere jsem mohl obdarovat kamarada temito Sporty v matne cernem dlc. Moc se libily :-)
EngineerHack Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 fakt su pekne.Mzno sa to uz tu pisalo ale treba puzdro nejako odchromovat alebo extra osetrit pred PVD nastrekom?
vojtamalenak Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Neni potreba nic delat.. povlak jde rovnou na chrom..
valjoux Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 No nevím o jaký povlak se jedná a jaký nechávám dávat na ty IGENY ale na mosaz to nejde. Musejí to čistit a ty sračky mosaz žerou. Tak nevím.
vojtamalenak Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Toto je pvd povlak, ten nezere nic... To co nechavas ty bude nejspis nejaka galvanika, ktera se vetsinou pro lepsi vodivost pouziva nejaka kyselina nebo zasada...
vojtamalenak Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Jinak nevim na co by to meli ocistit, kdyz mosaz je zakladni material... Pri galvanice se chrom odstranuje, protoze na nej galvanicky nanaset nelze...
valjoux Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 Asi nejde o to PVD ale práce před tím, čištění a odmaštění. A galvu nemám ta špatně chytá na nerez. A to co mám, dělají na spotřební věci pro sport, zbraně a podobně.
vojtamalenak Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 Mas pravdu s galvanikou na nerez jsou taky problemy, ale ted nevim, jestli se bavime o origo mosaznych pouzdrech nebo nerez pouzdrech, protoze tam jsou rozdilne jak postupy tak samotne povlaky... Krom teda pvd dlc.. to chytne na oboji..
valjoux Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 Mluvím o tom že pokud je odrbané pouzdro což na 2 je, tak by na chromu byl slušný povlak a na mosazi by to udělalo pomeranč. Aspoň v takovém stavu jsem dostal vrácený věci já. Tak jsem řešil různé podklady nikl, měď.
CsabaC Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 Pripajam fotky puzda. Chyba este sklicko, tak to trocha potrva, kym ich dam dokopy. Vojta, dakujem za perfektnu a rychlu pracu.
CsabaC Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 obrat sa na Vojta, on ti konkretne povie. Viem ze robi aj ine prevedenia ako toto
Doophy Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2018 TO chci také. Vypadají parádně. Černé s ručičkami z Igenů, naprostá bomba!!!
spona Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2018 Rád bych se připojil s velkým díky za PVD úpravu od Vojty. Hodinky jsou parádní a ještě díky za pěkný řemen R4B4. Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk
CsabaC Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2018 pekne moje stale cakaju. chyba sklicko a donor cez vianoce neprisiel. sestriny ho zabudli v prahe, tak puzdro lezi doma. ale aspon vidim, ako to so zltymi humbertami bude vypadat
CsabaC Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Stale bez sklicka a donora vnutornosti. No uz mi to nedalo a skusal som ako to bude vypadat. zvazujem, ze miesto pôvodných ruciciek dam iny odtien, co bude menej vyrazne. Predstava je zladit hodinky na nocne rybacky, do matnejsich tonov, ktore pojdu k vyblednutému ciferniku. Hodila by sa i lumi. A zvazujem tiez oslovit doriana s jedinecnym ciferníkom pssst, este o tom nevie
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se