xbraj19 Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 V 9. 1. 2018 v 15:08, sashator napsal: Tak mám za sebou první nákup na buyee, tak jsem docela zvědavej, jak to dopadne Pochlub se, co to bude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Nevíte náhodou někdo, jak je to teď s japonskou poštou? Objednával jsem něco ještě v březnu, když normálně doručovali. Jenže to pak stopli a já mám teď balíček někde v Japonsku a nevím, jestli mi ho vůbec někdy doručí. Máte někdo podobnou zkušenost? Jak to řešit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmattonni Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 V 26. 5. 2020 v 9:55, Hantronix napsal: Nevíte náhodou někdo, jak je to teď s japonskou poštou? Objednával jsem něco ještě v březnu, když normálně doručovali. Jenže to pak stopli a já mám teď balíček někde v Japonsku a nevím, jestli mi ho vůbec někdy doručí. Máte někdo podobnou zkušenost? Jak to řešit? Rozšířit Zdravím, dopadlo to nějak? Skončil jsem teď nějak podobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Z Japonska mi normálně pošta chodí sice to trvá trochu dýl než dřív ale žádná hrůza (cca 6 dní místo původních 3 u EMS). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmattonni Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Asi to bude nějaká chyba u nich. Vrátilo se jim to jako nedorucitelne. Teď po mne chtějí znovu poštovné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmattonni Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Teď mi napsali, ze je u balíčku nedostatečná dokumentace... no to jsem zvědavý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 To bylo v době, kdy kvůli koronaviru nelítaly letadla. Teď chodí pošta z Japonska celkem v pohodě (cca týden). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se