Standis Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 Ahoj kolegové, opět mě svrbí ruka, chtělo by to něco nového. Po čem pokukuji už delší dobu je z řady Pro Trek, nejsem žádný horolezec, ale mám pro ně slabinu, jsou velké, některé i přehledné, mají hodně funkcí a zkrátka se mi líbí, tak proč si je nepořídit, když mi nesednou, pustím je dál, ale co jsem si koupil hodinky, tak jsem zatím žádné neprodal, tedyco požaduji:určitě tah a je mi jedno jestli titan nebo ocel, já jsem ujetý na tah, takže jedině na tahu, někdo bude určitě namítat, že Pro Treky na tahu jsou nepraktickéMultiband 5 či 6WR 200, no možná i WR 100otočná luneta- kovová, nevím jestli některé mají nějaký tvrzený plastnevím jestli to některé Pro Treky mají, ale pokud by se zapnuté stopky mohli zobrazovat současně s aktuálním časem, bylo by to praktickéAlarm akusticky silnějšíjestli budou zobrazovat příliv/odliv nebo fázi měsíce je mi to jednoYacht timer- být může, nemusíTough Solarpraktické by bylo, kdyby hlavní displej ukazoval celý čas i se vteřinama, celý datum se dnem, rok být nemusí rady, přípomínky, doporučení od těch kdo měl/má Pro Treky uvítám, popřípadě něco na prodej v dobrém až velmi dobrém stavu, rovněž ocením, díky Standis vybírám něco jako: PRW-1500 PRW-2500 PRW-3500
vlcak46 Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2017 Ahoj.Mám PRW 3510y-1 na gumě.V horní třetině se dá nastavit den-měsíc.Vteřiny jsou ve spodní třetině.Při puštěných stopkách je ve spodní třetině čas bez vteřin.Alarm trvá asi 10 vteřin.Mě sice vzbudí,ale úplně na něj nespoléhám.Příliv odliv nemají.Mají východ a západ slunce.
Blues Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Taky koukám po nějakých takových ProTrekách. Mám pocit, že sis na svůj dotaz v podstatě odpověděl. Prostě jedny z těch, které jsi uvedl, si kup a máš vyřešeno.
Standis Odesláno 19. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Blues, píšu: rady, přípomínky, doporučení od těch kdo měl/má Pro Treky uvítám
kuncák7 Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Osobně mám PRG 240 a z hlediska funkcí jsem s nima naprosto spokojenej ( to , že bojuju s nastavením, je můj boj :-)) . Za sebe tuhle řadu můžu jen doporučit ( ale v tomhle bys tu našel jiné odborníky na značku, než jsem já ).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se