JJ Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 Co si představuješ pod pojmem "Krajní pravice"? Libertariány a anarchokapitalisty, jak to je logické, nebo vypatlané nácky, jak se to často používá v ČR i když to jsou paka veskrze levicová?
Návštěvník Kamil Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 Co si představuješ pod pojmem "Krajní pravice"? Libertariány a anarchokapitalisty, jak to je logické, nebo vypatlané nácky, jak se to často používá v ČR i když to jsou paka veskrze levicová? Vyber si. To bych těch kategorií musel dělat 50.
JJ Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 Vyber si. To bych těch kategorií musel dělat 50. OK. V tom případě volím první význam a jsem extrémní pravičák. FOR THE RECORD: hnědá národovecko levicová paka, v ČR označovaná za ultrapravici nemám rád.
utrejch Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 Co si představuješ pod pojmem "Krajní pravice"? Libertariány a anarchokapitalisty, jak to je logické, nebo vypatlané nácky, jak se to často používá v ČR i když to jsou paka veskrze levicová? Ja bych se oznacil za liberala haykovske tradice rozhodne ne libertarian a v zadnem pripade americky liberal
B.F.G. Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 NiGovi tam určitě bude chybět políčko satanista . S politickou orientací je to těžké, česká politika je dost specifická a často se nedrží šablony.
Lord Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 KDU -CSL a muslim, super kombinace nebojte jen si delam srandu
Qvido Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 Zatím vždy ODS , ale s radarem a platbami za děti v inkubátorech to u mě zcela pos*ali !
Jivl Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 Zatím vždy ODS , ale s radarem a platbami za děti v inkubátorech to u mě zcela pos*ali ! Nevnucuji svůj názor, nic není černobílé...., ale pokud jde o radar tak mi to připadá, že bychom chtěli mít jistotu svobody (tj. s USA v zádech), ale něco tomu obětovat už ne. Tj. jako být se silnějším kamarádem, ničeho a nikoho se nebát, ale v momentě, kdy by byl bit a potřeboval pomoc dělat, že se mne to netýká..... Analogie jsou naše mezinárodní jednotky např. v Iráku. Tj. chraňte nás, ale jen za to nic nechtějte.... Můj názor.
Qvido Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 (upraveno) Nevnucuji svůj názor, nic není černobílé...., ale pokud jde o radar tak mi to připadá, že bychom chtěli mít jistotu svobody (tj. s USA v zádech), ale něco tomu obětovat už ne. Tj. jako být se silnějším kamarádem, ničeho a nikoho se nebát, ale v momentě, kdy by byl bit a potřeboval pomoc dělat, že se mne to netýká..... Analogie jsou naše mezinárodní jednotky např. v Iráku. Tj. chraňte nás, ale jen za to nic nechtějte.... Můj názor. S tím vnucováním názoru jsi na tom jaksi podobně.... http://video.google.com/videoplay?docid=89...12368&hl=en Upraveno 10. ledna 2008 uživatelem Qvido
utrejch Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 S tím vnucováním názoru jsi na tom jaksi podobně.... http://video.google.com/videoplay?docid=89...12368&hl=en Podle hlasu poznavam proruskeho agenta Tamase (nejake humanicticke hnuti - komousi jak cepy) A kdyz uz bejt kolonie, tak americka. Radar je potreba hlavne proti rusku, nebo nas zblajznou. Ale vratme se radsi k hodinkam ...
cigi Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 radar na letnou, kaplický do brna, komunisti, ekologisti, neofašisti ... do brd - nafurt!
horal Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 Vždy, když něco končí na -ismus, lehce znervózním a jsem ve střehu
babaq Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 V této anketě nehlasuji, ani v jedné kolonce obou hlasování jsem nenarazil na nic, s čím bych se ztotožnil. Klikat dvakrát na jiné mi připadá pofiderní a k ničemu.
babaq Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 Vždy, když něco končí na -ismus, lehce znervózním a jsem ve střehu A co lámaismus nebo altruismus? Pánové, uvědomte si - zobecňování je vždycky špatné
JJ Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 Zatím vždy ODS , ale s radarem Pokud spojenec něco potřebuje, slušně o to požádá a nás to stojí kus pozemku někde ve vojenském prostoru, proč nevyhovět... Dá-li navíc další pomoc, nadstandardní bezpečnostní záruky apod, tak ještě lépe. a platbami za děti v inkubátorech to u mě zcela pos*ali ! Hm, a kdo má sakra platit za děti, když ne rodiče? Už to, že zdravotní pojištění/daň platí dětem ostatní daňový poplatníci je s prominutím ke zvracení... A kdyz uz bejt kolonie, tak americka. Radar je potreba hlavne proti rusku, nebo nas zblajznou. Rusku může být takový radar vcelku ukradený, protože mají MIRV a SSBN a asi tak 100x více střel než bude protiraket. Kromě toho mohou střílet přes pól či Aljašku. Ale opravdu radši zpět k hodinkám.
rorda Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 (upraveno) radar na letnou, kaplický do brna, komunisti, ekologisti, neofašisti ... do brd - nafurt!I ty, Brute ... Upraveno 10. ledna 2008 uživatelem rorda
boo-beek Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 radar na letnou, kaplický do brna, komunisti, ekologisti, neofašisti ... do brd - nafurt! A... bubík na hrad... ?
Ptiger Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2008 no JJ, nedá mi to ale když už jsi to rozpoutal: já Tě zná m z D-F a musím říci, že jsi tam patřil k těm nejslušnějším, ale pokud vím, tak jsem tam přestal chodit, protože po několika velmi málo oponetních příspěvcích, kteří si dovolili nesouhlasit s Liberálním institutem OKAMŽITĚ ZRUŠILI DISKUZI. Jinak se tam čile diskutovalo o omezení volebního práva, papouškovaly středoškolské učebnice ekonomie, nebo se vyráběl "Friedman pro blbý", nenávistné komentáře prskaly na všechny, včetně cyklistů a malých dětí, u adorace Pinocheta se zapomělo že to byl taky zloděj apod... zkrátka dost se tam ukázalo, že i tato část spektra má veskrze komunistické manýry, když navíc vezmu jaká žumpa přispívá do diskuze na IDNESu, tak už nevím, vždy jsem se považoval za konzervativce, ale co si tohle bere do huby...
JJ Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2008 kteří si dovolili nesouhlasit s Liberálním institutem OKAMŽITĚ ZRUŠILI DISKUZI. O tom nic nevím. Já maximálně používám chlívek, když je někdo zbytečně vulgární. Dikuse byly dočasně en bloc zrušeny, když se tam objevil nějaký plakátovací blb. Jinak se tam čile diskutovalo o omezení volebního práva, To je dle mého názoru zcela validní námět diskuse, protože spousta problémů současné společnosti, zejména masivní přerozdělování a omezování svobod jednotlivce má podle všeho přímou spojitost právě se všeobecným rovným volebním právem. V diskusích se tam často rozebíraly možné varianty censu zejména s důrazem na férovost. papouškovaly středoškolské učebnice ekonomie, nebo se vyráběl "Friedman pro blbý", Což ve státě, kdy předseda velké politické strany v TV prohlašuje, že stát nemusí platit dluhy a přesto dostane desítky procent hlasů, možná není úplně od věci... nenávistné komentáře prskaly na všechny, včetně cyklistů a malých dětí Ano, tam občas někteří ujeli. Nicméně na základní myšlence, že pro cyklisty a děti (resp. jejich rodiče) by měla platit stejná práva a povinnosti a nemělo by se na ně automaticky hledět jako na ubohé oběti těch zlých ostatních, neshledávám nic špatného. u adorace Pinocheta se zapomělo že to byl taky zloděj apod... Vítej v nečernobílém světě. Vojáci Rudé armády v roce 1945 občas kradli a znásilňovali, přesto zůstává historickým faktem, že osvobodili značnou část území ČSR...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se