Harwey Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 som zvedavy, objednane 16.6., odoslanie do 14 dni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 dorucene.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 cize kus je stale za tych 150kc ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 ano, ale kvalita nevalna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 ked ja som objednaval pred asi 2 roky dozadu tak ked som po tom trojuholnicku presiel zlahka nechtom tak farba isla dole.Bolo mi povedane ze je to vyriesene ze pouzili dajaku lepsiu farbu alebo sposob potlace... Neviem ci je to pravda alebo nie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 farba drzi, akurat cisla su rozpite, ako keby nanasali vela farby, druha fotka, cisla 40 a 50. niekde je to menej, niekde viac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 asi objednam zopar kusov a budem nicit konecne moje renovacne PSII Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 huraaaaaaaaaa do toho!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Náš "PRIM GURU" pan ing. LH mi před časem říkal, že to bílé je fólie, kterou za tepla zalisovávají pod úroveň do hloubky plastových kroužků lunety PSII. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rado9 Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Fuj. Kvalita tych cisiel teda atakuje cinske nepodarky a to teda poriadne. Odoslané z SM-G900F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Takovéhle pěkné, ostré a s čísly krásně souměrně v ose šířky otočné lunety, uměli kdysi "za komárů" pro PRIMKY vyrábět! (viz obrázek dole) Že se dneska ti "kapitalističtí kravaťáčci" nestydí takovéhle rozmazaniny na lunetách Prim Sport II vůbec pustit za brány "manufactůry" (viz obrázky výše). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Jo a to musím dodat, že pro ty dětský Primky, ta čísla a čárky nejsou natištěný na plochu lunety, ale pěkně zalisovaný do hloubky, aby něco na pískovišti vydržely! Mám i druhou bílou variantu dětský lunety s černým zalisovaným potiskem, ale toho foto neeemam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shakur Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 (upraveno) Já jsem kupoval za poslední půlrok dvě várky lunet a žádná nebyla až tak problematická jako výše na foto. Byl jsem s kvalitou spokojen i když musím uznat, že nedosahuje takové úrovně jako na těch Formulích.Na ukázku přikládám foto, kde na těch černých sportech 40 a 50 nejsou úplně ideální, ale jinak bych řekl, že jsou OK a ničím mě nepohoršují. No možná ještě ty dole useknuté 30 by mohly být lepší... :-) Upraveno 28. června 2017 uživatelem Shakur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 vase su krajsie, to je pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se