batoo Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 (upraveno) Podle mého názoru moc pěkné hodinky se Seiko strojkem.Ciferník mají z meteoritu a i korunka je z bronzu.Sklíčko ze safíru. Už je mám objednány a čekám až dorazí http://zeloswatches.com/products/hammerhead-1000m-diver?variant=21363500100 Kdyby někdo chtěl, jde zakoupit limitky v počtu 80ks zde:http://www.seriouswatches.com/brands/zelos/zelos-hammerhead-sw-limited-edition.html Upraveno 27. ledna 2017 uživatelem batoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 jo, tak tyhle jsem taky malem objednal, fullbroznky, mas obejdnany tyto, nebo ty limitky? az ti dorazi, musim je videt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
batoo Odesláno 27. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Limitky, ty z prvniho linku dlouhodobe nejsou. Ty limitky maji male logo seriouswatches a jsou o chlup levnejsi nez ty na prvnim odkazu primo u vyrobce. Jsem na ne cetl recenzi tady:http://www.ablogtowatch.com/zelos-hammerhead-bronze-dive-watch-review/2/ a tak me to zaujalo ze jsem je proste musel mit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 no ja mel prave uz mys na tlacitku jeste kdyz byly, ale na ruce jsem jeste mel Ancony, tak jsem hodil spatecku. No a potom uz byly fuc :-(jsou podle me nejpovedenejsi i kdyz ani ty limitky nejsou marny, jsem zvedav, na kolik te ve vysledku prijdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
batoo Odesláno 27. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 (upraveno) Jelikoz to je z EU tak me to stalo 18 000,- a je free shipping.Cim se lisi limitky je dole misto napisu 1000m to logo a zadni strana nema kladivouna ale motto obchodu a jsou o 3500,- levnejsi a nemusis platit clo jako za ty odeslane z ciny. Upraveno 27. ledna 2017 uživatelem batoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 tak to je dobra cena, me tam trosku vadi ta luneta, ze neni cela bronz, ale nazivo to nejspis vyzni uplne jinak a mozna neodolam :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
batoo Odesláno 27. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 (upraveno) Az prijdou muzeme dat sraz na kafe a rad ti je ukazu (objednal jsem dnes a uz je ma UPS a ve stredu pry budou doma). Upraveno 27. ledna 2017 uživatelem batoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 super, diky, muzem pak zase probrat i ty Ancony ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
batoo Odesláno 27. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Jo ale tech se zbavit nechci (radsi si je nevezmu ani sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 no dyt jo ja ted stejne ciham na 2220.80 no tesim se prevelice az uvidim ten meteoritni kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
batoo Odesláno 27. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Ted jsem si vsimnul te lunety mas pravdu, je jina, ale cerna se mi libi, dodava to mirne serioznejsi vzhled bronzovym orlojum . Dam vedet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Poprosím nafotiť fakt som zvedavý čo to bude za hodiny inak sa to javy ako zaujímavý kauf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
batoo Odesláno 27. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Oukej az ve stredu prijdou jsem shodou okolnosti u kamarada profi fotografa tak neco spachame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
batoo Odesláno 28. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 (upraveno) V 27. 1. 2017 v 17:33, beeman napsal: no dyt jo ja ted stejne ciham na 2220.80 no tesim se prevelice az uvidim ten meteoritni kousek Tyhle? http://www.chrono24.cz/omega/seamaster-coaxial-22208000--id5239733.htm Budu si muset koupit i ty nelimitky, protoze mi manzelka rekla, ze ta cerna luneta je "hnusna" cimz me docela iritovala (nevi ze jsem si je objednal ) Mne se libi, ale odpovedel mi cinan, ze bude v unoru prijimat predobjednavky (dam vedet az mi napise). Upraveno 28. ledna 2017 uživatelem batoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 jj, tyhle mi jeste chybi do vlnkovany sbirky :-) dej vedet pls urcite, ty vyprodany me porad zajimaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 ja mam modre a ziskane hned 1.den v preorder, ale clo a dph ma neminulo.... inak snad sa daju kupit este cez dealerov, na stranke je zoznam.... celkovo moj nazor - tvar tela nie je moje kafe, ale vsetko ostatne total pecka - cusn8 bronz, krasny zafir, super silna lumi a navyse dvojfarebna, a najma ten dial a indexy je top.... a tiez top bola cena.... za babku... zatial nemam zaujem pustat dalej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
batoo Odesláno 28. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Modre jsou taky meteor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
batoo Odesláno 3. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Tak pridany vlastni http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/103890-zelos-hammerhead-bronz-meteorit-limited/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blues Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Že já blbec vlezl na vlákno o Zelos. Jedny doma mám a jsem z nich urvanej. Jako z celé jejich produkce. Když mi ťukla zpráva na mobil, že na kicksarteru mají nové modely, musel jsem dlouho se sebou bojovat, abych spontánně neobjednával. Ale dělejte to. Tohle jsou fakt originály, jaké Asie neviděla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
batoo Odesláno 18. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Patinka se pomalu vyviji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se