patriknapr Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Ahoj, mohl by mi někdo prosím poradit? Potřeboval bych Oyster tah ideálně 19mm, a pokud možno nějaký kvalitnější, žádnou hrkačku ). Doporučíte mi nějakého prodejce u kterého máte zkušenost? Už jsem na netu na něco koukal, ale řekl jsem si, že se ještě zeptámDěkuju Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 (upraveno) Na jake to ma byt hodinky?Jinak pomerne kvalitni jsou na Strapcodu. Kupoval jsem tam jeden oyster (jeden z tech nejlevnejsich) a kvalitou jsem byl dost prekvapen, vcetne sroubovacich kolicku (nebo jak se tomu, co spojuje clanky tahu rika).Jeden 19mm tady: http://www.strapcode.com/store/19mm-20mm-21mm-super-oyster-watch-band-straight-dome-deployant-clasp-p-2841.html#.WJzGavKJiWEJa jsem bral myslim tento: http://www.strapcode.com/store/19mm-20mm-21mm-solid-316l-stainless-steel-super-oyster-straight-watch-band-p-2722.html#.WJzHD_KJiWE Upraveno 9. února 2017 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 9. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 (upraveno) Na tyto. Na strapcode jsem právě koukal )) Každopádně i tak děkuji za typ. Upraveno 9. února 2017 uživatelem patriknapr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Tyhle pekna racing chrona bych asi nechal na kuzi. Oyster mi k nim moc nejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Igelit Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Mohu potvrdit že StrapCode je fajn. Pozor na to, jaké chceš zúžení - mají to tam vždy popsané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se