ivan_989 Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Nakupil som zopar Saphir teglikov, kefu a tak akoze ked uz mam boty tak sa o ne aj budem starat. Doslo to perfektne zabalene, prihodili nejake vzorky a celkom potesil list majitela (asi) s osobnym oslovenim, vlastnorucnym podpisom a podakovanim za nakup. Take mile.
MR1990 Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Mám podobné skúsenosti s Bell Roy peňaženkou. Zabalené super, testery vody po holeni ako pozornosťa tak isto aj list s poďakovaním ktorý bol zapečatený
Liqid Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Služby asi fajn, jinak nic moc obchod. Co jsem tak namátkou koukal, tak dražší a menší výběr oproti mému oblíbenému upravse.cz
ivan_989 Odesláno 15. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2017 (upraveno) V 15. 2. 2017 v 16:56, Liqid napsal: Co jsem tak namátkou koukal, tak dražší a menší výběr oproti mému oblíbenému upravse.czAle to upravse nema praveze vobec nic z kategorie "starostlivost o boty". Alebo to len neviem najst ? Edit: hm kukam na to upravse a vidim tam tovar ze "Datum doporučené spotřeby 12/2016." Je polovica 2/2017. Ano , ja viem, asi tomu nic neni a je na to zlava, ale pripada mi to take...no... Upraveno 15. února 2017 uživatelem ivan_989
Liqid Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Na boty tam opravdu nic nemají, jedou jen kosmetiku. O ten genteleman store je vůbec taková směska. Mají trochu drogerie, papírnictví, galanterii, hodinky a pár košil. Působí to na mě jako hrabák aktuálních cool věcí. Prostě co zrovna na netu frčí, tak se pár kousků objedná a hotovo. Ale na ten krém na boty asi dobrý no...
Mr. Igelit Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Objednával jsem tam párkrát, už když začínali. Zákaznický servis parádní. Výhodou oproti ostatním jsou jejich vlastní produkty - košile (tyhle střihy a rozměry jsem zatím nikde jinde nenašel s možností nákupu v ČR) , tašky, recenze produktů.. A teď kamenný obchod v Praze. Sent from mTalk
ivan_989 Odesláno 15. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2017 V 15. 2. 2017 v 18:22, Liqid napsal: Působí to na mě jako hrabák aktuálních cool věcí. Prostě co zrovna na netu frčí, tak se pár kousků objedná a hotovo. Ale na ten krém na boty asi dobrý no...to je mozne. Ja som hladal saphir veci na boty a nasiel som henten obchod, zbytok sortimentu som neskumal . Ked som teraz porovnal v rychlosti sortiment upravse a gentleman store, tak mas pravdu, sortiment inych veci je tu vyrazne uzsi az ziadny.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se