ferokulda Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Odesláno 25. února 2017 Zdravím Vás.Mám tu tzv. minutku (natahovací budík, co po odpočítání zazvoní), který nefungoval. Tak jsem jej rozebral přižemž se mi vnitřek rozsypal v ruce. Ozubená kolečka jsem odvodil jak dát dohromady, ale už nevím, kam by do toho soukolí mohla příjít ta pružinka (viz foto). Domnívám se, že někam k setrvačníku, ale nevím jak. Díky za případné rady. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiří9 Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 (upraveno) Ještě Ti tam schází nějaké věci,pero horní můstek a kola co spouštějí buzení zase ze spoda? Taky vačka buzení neni nikde vidět.. a tam bych viděl tu pružinu. Tohle je stroj z nějakého sporáku ne? Že by ta pružina táhla ten stroj se mi nezdá. Neviděly jsme to celé, tak těžko říct, jestli Ti někdo poradí Jirka Upraveno 26. února 2017 uživatelem Jiří9
ferokulda Odesláno 26. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2017 Vyřešeno, pružinka patří zastrčit do díry, co je na konstrukci vlevo nahoře (na první fotce). Má za úkol tlačit to první ozubené kolečko směrem dolů - má totiž v otvoru vůli a při natahování budíku prokluzuje. Snad jsem to napsal srozumitelně.Díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se