Ali Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2008 (upraveno) Chronomagisti, pomozte hlasováním vyvrátit statistické výzkumy a výpočty! Já už víc nemůžu... odkaz : http://www.mobilmania.cz/Bleskovky/Mobil-n...69/default.aspx Upraveno 17. ledna 2008 uživatelem Ali
odklizec Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2008 Kasli na to. Vetsinu lidi stejne nepresvecis proc hodinky? A vetsina se na tebe bude divat jako na blazna, kdyz nekomu reknes, ze jsi dal za hodinky vic nez 1000KC
xlaque Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2008 Tak u nas sa to berie,že hodinky do 3,5 tisic sa daju,ked som niekomu povedal,že ja som dal za ne 12,tak som bol za najväčšieho k***ta na škole;ta sučasna generacia-na quartz presvedčiš 1 z 50 a mechanika okolo 1 z tisic až miliona
N4M Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2008 Tak aby jsi měl radost, tak jsem tam kliknul na ty hodinky.
spiderer Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2008 Taky jsem kliknul, vzdyt je to pravda
PepaSFI Odesláno 18. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2008 zbytečná námaha,vždyť je to vlastně reklamní web o mobilech takže ta anketa je nejspíš součástí reklamní akce nebo je v plánu pro nějakou akci ji poskytnout. Samozřejmě výsledek je předem jasný.
Jivl Odesláno 18. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2008 PepaSFI napsal: zbytečná námaha,vždyť je to vlastně reklamní web o mobilech takže ta anketa je nejspíš součástí reklamní akce nebo je v plánu pro nějakou akci ji poskytnout. Samozřejmě výsledek je předem jasný. Tím spíše je zkusme přehlasovat, jdu podruhý....
Jivl Odesláno 18. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2008 Jivl napsal: Tím spíše je zkusme přehlasovat, jdu podruhý.... Tak nic, poznali mne Je to na ostatních.....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se