Návštěvník Kamil Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 ...... asi 700 kusů prodalo v obchodech - tyto hodinky byly naprosto shodné, jen neměly číslování na dýnku. To jsou ony: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 (upraveno) Ze byste nakonec meli panove pravdu? Ale tyhle jsou jine, od jineho uzivatele a z jine casti republiky Nicmene ten prodejce ma nulove hodnoceni... http://aukro.cz/item299683307_letecke_hodi..._automatic.html Na prodejce byl vznešen dotaz: Dobrý den, jaké mají hodinky pořadové číslo? Mohl bych dostat fotku pouzdra zespodu? Proč jsou nekompletní? (chybí armovací kroužek) No a jeho odpověď: bohužel víčko bylo veměněno,tak sem je koupil tak i je prodávám je to skládačka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. ledna 2008 uživatelem tolja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kirn Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 To Tolja: ... no ale má je za třetinovou cenu ! no nekup to ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 19. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 To Tolja: ... no ale má je za třetinovou cenu ! no nekup to ! Pozor, sledujte to, ať se pobavíte, třetinovou cenu, ale vyvolávací! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 19. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 (upraveno) too georg: jo, tak nějak to bylo... Upraveno 19. ledna 2008 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 19. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 Že by prodejce s 520 prodeji a 100%ně pozitivním hodnocením měl potřebu zvyšovat cenu leteckých Primek? No, tomu bych věřil, jedině pokud by měl doma 20 dalších a připravoval si půdu, aby je mohl vrhnout na trh. Jaký by to jinak mělo smysl? Nehledejte za vším lumpárnu, pánové Naprosto s tebou souhlasím a říkám "díky, Aukro"... Kdo nechce, nemusí, ale pořád je to lepší než antíky... Díky nAukru mám doma - pro mě - spoustu skvostů, ale někdy se fakt bavím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepik Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2008 Cena vyhnaná uměle vysoko. Delá se to na Ebay a taky na Aukru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepik Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2008 Ruším to co jsem napsal. Kupující opravdu kupuje. Primky jsem mu už dvoje prodal. Tak teďka dám moje let. Primky na Aukro já. Mám je v super stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roger Odesláno 20. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2008 Ruším to co jsem napsal. Kupující opravdu kupuje. Primky jsem mu už dvoje prodal. Tak teďka dám moje let. Primky na Aukro já. Mám je v super stavu. Pospěš si, s leteckými Primy se na Aukru roztrh pytel! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda_mravenec Odesláno 21. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2008 Jak je to s vteřinovou ručičkou? Byla bílá nebo červená? Tady je fotka s bílou na webu prim.cz zase s červenou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenm05 Odesláno 21. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2008 Jak je to s vteřinovou ručičkou? Byla bílá nebo červená? Tady je fotka s bílou na webu prim.cz zase s červenou... Obojí. Originály byly chvíli tak chvíli tak ... osovně mi víc ladí bílá ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 21. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2008 Jak je to s vteřinovou ručičkou? Byla bílá nebo červená? Tady je fotka s bílou na webu prim.cz zase s červenou... Bílá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 21. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2008 (upraveno) Jak je to s vteřinovou ručičkou? Byla bílá nebo červená? Tady je fotka s bílou na webu prim.cz zase s červenou... obe (v puvodni specifikaci cervena, potom bila) - dovolim si citovat z http://www.prim.cz/kolekce/historie-pilotnich-hodinek :"Jedinou nevýhodou reflexní barvy bylo, že neměla jakýkoliv doznívající efekt, tedy schopnost akumulace a následného vyzařování světla. Z ekonomických důvodů a také z důvodu závislosti na devizách bylo nakonec rozhodnuto o upuštění od tohoto požadavku. V kabině se ale používalo ultrafialové světlo, které kontrast číselníku dostatečně zvětšovalo. I vlivem tohoto rozhodnutí pak byla větší část hodinek vybavena bílou sekundovou ručkou, která v tomto světle více vynikala. Upraveno 21. ledna 2008 uživatelem docent_tecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda_mravenec Odesláno 21. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2008 Díky za vyčerpávající odpověď obe (v puvodni specifikaci cervena, potom bila) - dovolim si citovat z http://www.prim.cz/kolekce/historie-pilotnich-hodinek :"Jedinou nevýhodou reflexní barvy bylo, že neměla jakýkoliv doznívající efekt, tedy schopnost akumulace a následného vyzařování světla. Z ekonomických důvodů a také z důvodu závislosti na devizách bylo nakonec rozhodnuto o upuštění od tohoto požadavku. V kabině se ale používalo ultrafialové světlo, které kontrast číselníku dostatečně zvětšovalo. I vlivem tohoto rozhodnutí pak byla větší část hodinek vybavena bílou sekundovou ručkou, která v tomto světle více vynikala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2009 (upraveno) Jeden kousek z 2500 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. února 2009 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2009 Jeden kousek z 2500 Petane, ty jsou taky v nerezu? Vypadaji tak. Ty mas snad nekde primkovy zlaty dul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2009 copak to je za remen u tech letek? mam prave jedny a uz delsi dobu premyslim co na ne dam. jestli kuzi nebo gumu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2009 Hodinky na focení byly zapůjčeny od člena HIFI, kterému tímto děkuju 911: Řemen je takovej nějakej plast?? , ale příjemnej na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2009 V kabině se ale používalo ultrafialové světlo, které kontrast číselníku dostatečně zvětšovalo. I vlivem tohoto rozhodnutí pak byla větší část hodinek vybavena bílou sekundovou ručkou, která v tomto světle více vynikala. Ve skutečnosti bohužel ani bílá vteřinovka v UV světle nebyla moc vidět, svítila jen barva na číslicích a na minutové a hodinové ručičce, viz UV foto tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=17471 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2009 Jak se tak divam, poptavka po leteckych Prim se uz naplnila. Tyhle se neprodaly ani za 4tis. http://www.aukro.cz/show_item.php?item=619074795 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se