rorda Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 Teď se tu diskutuje o kvalitě Grand Seiko v porovnání s Omegou, myslim, že to jsou celkem pěkný fotky, na kterejch se ta kvalita opět jen potvrdí ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 vzhledově to jsou bezpochyby pěkné hodinky - stejně jako některé Omegy ......... řeč byla spíš o kalibrech ne o vzhledu ...... dle mého to srovnávání je neobjektivní už i pro to,že neznám nikoho kdo měl třeba tyhle GS možnost vyzkoušet v reálném životě a podělit se o zkušenosti - kromě článků na webu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 19. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 Jasně, kvalitu nedělá jenom vzhled a vnější zpracování hodinek, to víme oba, ale je to jeden z faktorů ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 Jaký průměr? Vypadají "Grand". Mám relativně malé zápěstí (proto preferuji, bohužel, mid size hodinky), to by mi asi přečuhovaly. Ale k velké ruce? P.S.: A představte si je s logem Omegy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 http://www.seiyajapan.com/category/0_flagship/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 19. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 Jaký průměr? Vypadají "Grand". Mám relativně malé zápěstí (proto preferuji, bohužel, mid size hodinky), to by mi asi přečuhovaly. Ale k velké ruce? P.S.: A představte si je s logem Omegy! 39.2 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 39.2 mm Tak to by ještě šlo. P.S.: To se nedají koupit? A co v Japonsku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 39.2 mm Blbe je, že nejlevnější jsou lehce pod 3000USD....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 tak jeste jednou http://www.seiyajapan.com/category/0_flagship/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 tak jeste jednou http://www.seiyajapan.com/category/0_flagship/ Aha. Sorry bo nebyl čas. Ale že se ti kluci šikmoocí rychle učí.....! Design jak Rolex či Omega, možná vymakanější, něco navíc. Fakt pěkné. Co řešíte cenu , vždyť jste mi tu jinde psali, že u Omegy platím jméno. A tyhle stojí méně..... P.S.: A představte si je s logem Omegy! Za tu cenu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 19. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 $4375.00 na SeiyaJapan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
King Odesláno 21. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2008 Myslím, že řešit, respektive zpochybňovat kvalitu strojků GS je trošku mimo. Jde o podobnou cenovou relaci jako Omega a další švýcarský high-end, při srovnatelných, možná i mírně lepších parametrech, což současně při relativně horším image Seika znamená daleko lepší value 4 money. Už jsem se setkal s názory pyšného majitele jedněch Seamasterů, že Seiko je pro něj nicka, výrobce hodinek v cenové hladině do 15 000. To se pak nemůžeme divit, že i mezi lidmi zde, kteří se vyznají v hodinkách přece jen o trochu lépe, je trochu té skepse. Ovšem je to i chyba Seika samotného, nechápu tu filozofii nabízet v Evropě výhradně quartzy (sice nádherně zpracovaná pouzdra, ale jen quartzová střeva) a mechanické strojky pouze ve formě low-endového Seika 5. I když Low-end... Kamarád si na můj popud jedny pětky koupil a za týden se mu zpozdily o 45 s, nějakých 6,5 s denně mi přijde jako hodně slušná přesnost. Možná, že by se Seiko mělo i víc obout do Credoru, pro ty lidi, kterým vnitřně vadí, že se Seiko dé kouupit i za 3000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se